Berceanu îl invită pe Mihai Răzvan Ungureanu în Dolj

Berceanu îl invită pe Mihai Răzvan Ungureanu în Dolj

346
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Radu Berceanu, preşedintele organizaţiei PDL Dolj,  a declarat, joi, că are de gând să îl invite în judeţ pe fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu. 

Potrivit gândul.info, liderul democrat-liberal a declarat că spera ca MRU să poată veni în această perioadă, deoarece a fost un premier susţinut de PDL, care a făcut lucruri bune, iar în Dolj sunt doi candidaţi foarte tineri. De asemenea, fostul premier a mai fost invitat şi la lansarea candidaţilor din judeţele Maramureş, Bacău şi Călăraşi, iar  în prezent se află în Sălaj.

Radu Berceanu a explicat într-o conferinţă de presă şi motivele pentru care are de gând să-l invite pe Mihai Răzvan Ungureanu în Dolj. “Pentru că a fost un prim-ministru susţinut de PDL, pentru că a făcut nişte lucruri bune în perioada respectivă şi avem la Consiliul Judeţean şi la Primăria Craiovei doi candidaţi foarte tineri, cam ca dânsul, aşa, tineri, dar cu experienţă, cu şcoală, că am mai văzut şi altceva şi cred că se potrivesc părerile şi felul în care văd candidaţii noştri şi cu dumnealui ceea ce urmează în Dolj şi în România”, a explicat Radu Berceanu.

Ungureanu a declarat că parteneriatul lui cu PDL continuă, pentru că au deocamdată un drum şi un ţel comun, susţinând că “ultimul cuvânt va fi peste ani”.

Ştefania BătrîncaSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.