Biblioteca Județeană va fi deschisă publicului și sâmbăta

Biblioteca Județeană va fi deschisă publicului și sâmbăta

2.674
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” își va prelungi orarul de funcționare, începând cu data de 7 octombrie 2017, urmând să fie deschisă pentru public și în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 8:30-16:30.

Utilitatea unei asemenea măsuri își găsește principala justificare în deschiderea manifestată de bibliotecă față de categoriile de cetățeni care, din motive obiective, pot beneficia de serviciile bibliotecii doar la finalul săptămânii, în timpul liber.

Măsura care va produce efecte începând cu ziua de sâmbătă, 7 octombrie, nu reprezintă o noutate absolută. Până în anul 2010, din dorința de a veni în întâmpinarea tuturor categoriilor de public, Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” a funcționat în regim normal în zilele de sâmbătă.

“Reluăm activitatea în cadrul serviciului Relații Publice, compartimentele Împrumut Carte Adulți și Copii și Tineret, American Corner, Biblioteca “Exilului Românesc din Paris – Basarab Nicolescu”, Periodice și Depozit General și săli de lectură. În principiu, este vorba de reintroducerea programului de sâmbătă pentru acele secții de care au cea mai mare nevoie utilizatorii noștri în weekend. Au existat cereri în această direcție și, cu ajutorul resursei umane pe care o avem la dispoziție am putut pune în practică o idee care, credem noi, prezintă foarte multe avantaje. Toți cei care, din varii motive, erau până acum în imposibilitatea de a vizita biblioteca în timpul săptămânii de lucru, vor găsi, începând de acum, un orar flexibil care să vină în întâmpinarea nevoilor lor de informare și documentare”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.



1 COMENTARIU

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2838

    Au studiat ”coperțile”.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.