BOOM!!! Dreptate pentru Craiova şi la X

BOOM!!! Dreptate pentru Craiova şi la X

385
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

S-a întâmplat la mai multe partide până acum, s-a întâmplat la premiile RMA sau la gala K1 de pe stadionul Ion Oblemenco, dar şi azi la audiţiile X Factor… suporterii olteni cer, oriunde au ocazia, dreptate pentru Universitatea Craiova.

  Un grup de fani ai Ştiinţei nu au ratat ocazia de a protesta încă o dată faţă de dezafilierea Craiovei şi şi-au făcut apariţia şi azi, la caravana X Factor ce a avut loc pe esplanada Teatrului Naţional ,,Marin Sorescu” din Bănie.

 Aceştia au afişat bannerul care a circulat deja în întreaga lume: ,,DREPTATE PENTRU CRAIOVA”, au cântat imnul echipei şi au adus injurii lui Adrian Mititelu pe care îl consideră principalul vinovat de soarta pe care o are echipa în prezent. Suporterii au declarat că nu vor renunţa la proteste până când Universitatea Craiova nu va reveni în fotbalul românesc.

Este de lăudat ceea ce fac aceşti tineri, demonstrează cât de devotaţi sunt faţă de cele două culori: alb-albastru şi că sunt în stare să facă orice pentru echipa iubită.

Mesajul nu este al lor, ci al unui oraş întreg, ba pot spune, al tuturor oltenilor.

www.boomedia.roSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.