Căminul Cultural Mischii va fi reabilitat

Căminul Cultural Mischii va fi reabilitat

1.609
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Lucrările de reparaţii şi modernizare vor fi făcute prin proiectul ”Reabilitare şi dotare Cămin Cultural Mischii”, a cărui valoare este de 700.189 de lei. Contractul a fost semnat cu SC GRUP PRIMA CONS SRL şi va avea o durată de execuţie de 12 luni. Căminul are o suprafaţă de 614,5 mp, structură aflată pe un teren de 2900 mp.

Proiectul – marca Zona Metropolitană – presupune modernizarea si dezvoltarea infrastructurii socio-culturale prin realizarea unui cadru optim pentru diversificarea activităţilor şi îmbunătăţirea serviciilor socio-culturale în comuna Mischii în vederea creşterii competitivităţii economice la nivelul Zonei Metropolitane Craiova.

Odată reabilitat, autorităţile vor avea un cadru optim pentru diversificarea, pregătirea şi susţinerea de programe socio-culturale şi pentru valorificarea tradiţiilor populare în spiritul autenticităţii;

Pe de altă parte, speră că centrul de cultură zonal va deveni atractiv atât pentru tinerii din localitate, cât şi pentru tinerii din comună care ar dori să se întoarcă acasă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.