Campania de Colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE)

Campania de Colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE)

542
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Municipiului Craiova organizează în zilele de 16 şi 17 decembrie 2011 la nivel local campania de Colectare a Deşeurilor de Echipamente Electrice şi Electronice (DEEE)

Primăria Municipiului Craiova  prin Serviciul Public de Salubritate, împreună cu firme autorizate să colecteze aceste deşeuri organizează această campanie după următorul program:

–       între orele 8.00-10.00 – deţinătorii de DEEE-uri care locuiesc la bloc le vor depozita lângă platformele gospodăreşti, iar cei care locuiesc la casă le vor depozita în faţa porţii.

–       după ora 10.00 va avea loc colectarea şi transportul deşeurilor către centrele de colectare.

La numărul de telefon 0251/422 733 – dispeceratul S.C. Salubritate Craiova S.R.L, vor fi preluate apelurile vârstnicilor şi ale persoanelor cu probleme de sănătate, care nu se pot deplasa în vederea depunerii deşeurilor la punctele mai sus menţionate.

Conform prevederilor Ordinului nr.2/2004 cu modificările şi completările ulterioare, transportul deşeurilor de la deţinător la centrele de colectare se va realiza pe baza formularelor de încărcare/descărcare şi expediţie/transport, formulare ce vor fi completate de către generatori.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.