Campanie de recrutare a candidaţilor pentru instituţiile de învăţământ ale sistemului penitenciar

Campanie de recrutare a candidaţilor pentru instituţiile de învăţământ ale sistemului penitenciar

2.447
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

În perioada 25-29 martie 2013 echipe ale Penitenciarului Craiova, Penitenciarul de Minori Tineri Craiova şi Penitenciarul Pelendava Craiova, formate din personalul Biroului Resurse Umane şi Formare Profesională şi Sectorul Siguranţa Deţinerii şi Regim Penitenciar vor derula în unele licee din municipiul Craiova o campanie de informare privind ocuparea locurilor vacante pentru admiterea în anul 2013 în instituţiile de învăţământ aflate în subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, a Ministerului Administraţiei şi Internelor precum şi a Ministerului Apărării Naţionale.

Cu ocazia campaniei, echipele multidisciplinare vor purta discuţii cu elevii liceelor vizitate şi cadrele didactice şi vor înmâna acestora diverse materiale informative. La finele campaniei cei interesaţi vor fi invitaţi să se adreseze direct structurilor de Resurse Umane din cadrul celor trei penitenciare.

Astfel, Administraţia Naţională a Penitenciarelor pune la dispoziţia absolvenţilor de liceu cu diplomă de bacalaureat, în sesiunea de admitere 2013, un număr de 323 locuri la Academia Tehnică Militară, Academia Forţelor Terestre, Institutul de Medicină Militară, Şcoala de maiştrii militari şi subofiţeri, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza” şi la Şcoala Naţională de Pregătire Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna.

Avantaje oferite de aceste instituţii de învăţământ sunt:
– Asigurarea unui loc de muncă stabil, după absolvire, prin repartizarea într-o unitate a sistemului penitenciar;
– Asigurarea unei solde lunare pe timpul studiilor;
– Asigurarea în condiţii de gratuitate a cazării, mesei, echipării, cursurilor şi asistenţei medicale pe timpul şcolarizării;
– Asigurarea unui climat organizaţional motivant prin numeroase oportunităţi de realizare pe plan profesional.
Informaţii suplimentare privind concursurile de admitere se pot obţine şi de pe paginile web ale instituţiilor menţionate, sau de la reprezentanţii Birourilor Resurse Umane şi Formare Profesională din cele trei penitenciare.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     10-08-2007
    Mesaje
    197

    Daca nu aveti pile nici sa nu visati la vreun loc de munca enumerat mai sus , fara suparare .

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-01-2013
    Locatie
     constanta
    Mesaje
    3

    eu cred ca daca inveti ai toate sansele sa intri

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.