Campionatul Național de Grătar Golden Brau va sosi sâmbătă și duminică la...

Campionatul Național de Grătar Golden Brau va sosi sâmbătă și duminică la Craiova

459
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiova, 20 iunie 2012 – În weekendul 23 – 24 iunie, Golden Brau organizează la Craiova a 5-a etapă a „Campionatului Național de Grătar”, ce se va desfășura în parcarea Hipermarketului Real. Pasionații de grătar pot forma echipe de minim 2 și maxim 4 persoane și se pot înscrie la competiție sâmbătă, 23 iunie, începând cu ora 10:00. Câștigătorii selecției de sâmbătă vor trebui să își demonstreze încă o dată măiestria în pregătirea preparatelor la grătar în finala locală a Campionatului Național de Grătar Golden Brau, ce va avea loc în data de 17 iunie.

Campionatul Național de Grătar Golden Brau a început pe 19 mai la București. Până în momentul de față, s-au finalizat primele etape în București, Iași, Ploiești, Arad și ultimele 2 etape urmează să se desfășoare în: Galați și Cluj. Marea Finală va avea loc la București în weekendul 21 – 22 iulie 2012, iar echipa căștigătoare va primi marele premiu de 5.000 euro.

Campania “Campionatul Național de Grătar Golden Brau” este promovată pe diverse canale media online și offline, cu un accent puternic pe social media. Consumatorii Golden Brau pot viziona spotul pe posturile de televiziune și pot afla informații de ultima oră despre competiție pe website-ul www.goldenbrau.ro și pe pagina oficială de Facebook a mărcii: http://www.facebook.com/GoldenBrau.

Ne dorim ca și vara aceasta să aducem marca Golden Brau cât mai aproape de consumatori și să demostrăm că acolo unde sfârâie grătarele nu există ospăț adevărat fără un Golden Brau rece ca gheața. Îi îndemnăm pe toți iubitorii de grătar să ni se alăture pe toată perioada competiției Campionatul Național de Grătar și desigur, pe fondul consumului responsabil, să savureze o bere Golden Brau alături de concurenții favoriți”, spune Paul Markovits, Marketing Director, HEINEKEN România.

Pe durata celor două zile de concurs, la Craiova, pe lângă spectacolul culinar în aer liber, publicul va putea urmări diverse momente artistice, va putea participa la concursuri cu premii și va avea parte de o mulțime de surprize plăcute: momente de comedie, de acrobație și un concert susținut de trupa lui Mihai Mărgineanu. În cadrul competiției de la Craiova vor participa și echipe formate din jurnaliști, bloggeri și cititori ai blogurilor.

În etapele anterioare care au avut loc la București, Iași, Ploiești și Arad, creativitatea, îmbinarea gusturilor preparatelor cu cel al berii Golden Brau și prezentarea inedită au fost principalele criterii pe baza cărora echipele participante au fost evaluate. Juriul, format din Maestrul berar Doru Cătănescu, Expertul bucătar Cristi Oprea și prezentatorul Emil Mitrache, a ales echipele Grill Masters (București), ²Doi burtoși & friends² (Iași), ²ALX² (Ploiești), No Ma’am (Arad) care vor merge în Marea Finală din 21-22 iulie.

În etapa din București, care a avut loc în weekend-ul 19 – 20 mai, Andreea Mantea și Raluca Lăzăruț au coordonat echipe formate din jurnaliști, bloggeri și cititori ai blogurilor și au preparat cu măiestrie bucate delicioase. Supravegheată îndeaproape de un juriu exigent, întrecerea gastronomică dintre vedete a fost câștigată de echipa Ralucăi Lăzăruț, care a reușit să încânte publicul prezent cu talentele sale culinare.

Despre Golden Brau

Berea Golden Brau a fost produsă pentru prima dată în fabrica din Craiova, în anul 1998 și face parte din portofoliul HEINEKEN România. Calităţile și reţeta originală au fost răsplătite de-a lungul timpului cu 7 medalii în cadrul competiţiei internaţionale Monde Selection Bruxelles (2003, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011). Golden Brau este o bere cu gust echilibrat, făcută cu grijă şi atenţie de maeștri berari pricepuţi, experimentaţi și dedicaţi meseriei lor. Investițiile făcute în această marcă au transformat-o în una dintre cele mai apreciate beri de pe piața românească.1 COMENTARIU

 1. #1
  Eros
  Data de inscriere
   05-10-2005
  Locatie
   Craiova, Romania
  Mesaje
  13477

  Eu o sa fiu acolo!

  The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know..."Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.