CAO: Miercuri se oprește apa pentru cuplarea unei conducte noi de alimentare...

CAO: Miercuri se oprește apa pentru cuplarea unei conducte noi de alimentare cu apă potabilă pe Strada Brazda lui Novac

607
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă  întreruperea alimentării cu apă potabilă în Municipiul Craiova, în Cartierul Brazda lui Novac, în ziua de miercuri 10 aprilie 2013, între orele 09:00 – 14:00,  pentru cuplarea unei conducte noi de alimentare cu apă potabilă pe Strada Brazda lui Novac.

Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă la următoarele blocuri: R14, R15, R16, R17, R18, R19, C8 – scara 1, C8a – scara 1, C8b – scara 1, C8c – scara 1, C13b – scara 1, C13c – scara 1.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.