Cărţi pentru toţi craiovenii, la BIBLIOTECA STRADALĂ din Piaţa „Mihai Viteazul” şi...

Cărţi pentru toţi craiovenii, la BIBLIOTECA STRADALĂ din Piaţa „Mihai Viteazul” şi English Park

1.099
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 2,25)

Vara aceasta, toți cei care doresc să se delecteze citind o carte sau cei care doresc să afle informații folositoare o pot face în aer liber, „vizitând” Biblioteca Stradală, pusă la dispoziţie de Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”. În fapt, este un proiect al instituţiei amintite care promovează lectura, cultura și dezvăluie o latură inovatoare a bibliotecii, un dialog direct cu craiovenii.

„Rafturile cu cărți sunt amplasate de ieri în Piața „Mihai Viteazul” și de asemenea în English Park. Proiectul Biblioteca Stradală se adresează în această vara și celor micuți care doresc să coloreze și să afle lucruri interesante din cărțile pentru copii frumos ilustrate. Astfel, în Piața „Mihai Viteazul” au fost amplasate mese și scaune pentru ca micuții să se poată desfășura în voie, aratându-ne talentul lor la desen”, spune managerul Bibliotecii Judeţene, Lucian Dindirică.

Proiectul este foarte apreciat de craioveni, mai ales că părinții îşi pot lăsa copiii în grija bibliotecarelor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.