Cârţu: „Voi continua la Alro doar dacă obiectivul va fi promovarea”

Cârţu: „Voi continua la Alro doar dacă obiectivul va fi promovarea”

361
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Preşedintele executiv de la Alro Slatina, Jane Niţulescu, a adus jucători cu nume, plătiţi cu zeci de mii de euro, şi le-a promis slătinenilor că duce echipa în primul eşalon fotbalistic românesc, pentru ca formaţii cu nume, precum Steaua Bucureşti, Dinamo sau Rapid, să vină la Slatina.

După apariţia Politehnicii Timişoara şi Gloriei Bistriţa în Seria a II-a, Niţulescu a întors foaia, spunând că nu are cum să ia faţa unor cluburi cu tradiţie, dar că va termina pe trei în serie. Nici această „schemă” nu i-a ieşit lui Niţulescu, Alro terminând această ediţie de campionat pe locul cinci în clasament, la nouă puncte în spatele grupării Gaz Metan Severin, echipă ce a sărbătorit promovarea de pe locul al treilea.

După ce au renunţat la serviciile lui Mircea Voicu, Coman şi Sorin Răducu, oficialii de la Alro au stabilit ca pe 2 iulie să aibă loc reunirea lotului, după această dată urmând să fie anunţat şi noul obiectiv al echipei. Antrenorul care a pregătit Alro în ultimele opt etape, Sorin Cârţu, ştie în ce condiţii va continua la gruparea de pe malurile Oltului. Cârţu i-a transmis doleanţele sale lui Jane Niţulescu, care la rândul său trebuie să le aducă la cunoştinţă Consiliului de Administraţie.

„Nu ştiu dacă voi rămâne la Slatina. Întrebaţi-l pe Jane Niţulescu, eu i-am spus ce condiţii am şi trebuie să le comunice mai departe, să vorbească cu conducerea administrativă. Voi continua la Alro doar dacă obiectivul va fi promovarea”, a spus Sorin Cârţu.2 COMENTARII

 1. #1
  Racer
  Data de inscriere
   22-12-2007
  Locatie
   Niciodata Stabil
  Mesaje
  1284

  Bafta

 2. #2
  Member
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  174

  Mult noroc …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.