Câștigă o bursă de studii la Centru de limbi străine Eurognosi Craiova

Câștigă o bursă de studii la Centru de limbi străine Eurognosi Craiova

7.036
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul de limbi străine Eurognosi din Craiova pune la bătaie 25 de burse de studii.

Ce trebuie să faci?

Stai cu ochii pe cutia poștală, unde vei primi un voucher pe care trebuie să-l completezi și să-l depui până la data de 12 octombrie la sediul centrului Eurognosi din Craiova, situat pe Strada Calea Unirii, Nr 1, Bl M1, Etaj 1 (fostul sediu RDS, vis-a-vis de hotelul Jiu/Ramada).

Cine suntem noi?

EUROGNOSI, cea mai mare instituție pentru învățarea limbilor străine din Europa a deschis un centru și în CRAIOVA!

Daca vrei sa înveți ENGLEZA, FRANCEZA, GERMANA, SPANIOLA sau ITALIANA și să te pregătești pentru performanță la examene, EUROGNOSI este centrul academic potrivit, licențiat CAMBRIDGE cu nr. 156RO0150001.

Ce ne recomandă?

Pasiunea si implicarea, performanța și experiența vastă in Europa (peste 400 centre in Europa in 15 ani).

Strategia – La Eurognosi nu ne limităm doar la a învăța ușor, interactiv si cu drag limbile străine. Măsurăm constant evoluția prin simulări oficiale și printr-un raport de progres periodic ținem permanent legătura cu dvs., devenind o comunitate în care ne dezvoltăm și evoluăm împreună.

Metoda – Deviza noastră este “LIMBILE STRĂINE, PAȘAPORT PENTRU VIITOR!”. Asta înseamnă că oferim o metodă modernă de învățare a limbilor străine într-un centru spațios, dotat cu aparatură de ultimă generație în care elevii de orice vârstă (de la 4 ani până la adulți) nu vor simți că învață din obligație. Învățarea eficientă nu ține de efectuarea unui număr de teme, ci de interesul pe care profesorul îl trezește în student, astfel încât acesta sa devina pasionat de ceea ce descoperă în fiecare curs. Când aceste descoperiri se petrec într-un mediu interactiv, amuzant și competitiv, deopotrivă educația si performanța vin de la sine.

Echipa noastră de profesori testați, acreditați și instruiți Cambridge vă va primi la clasă cu zâmbetul pe buze și va crea o atmosferă în care elevilor nu le va fi teamă să se exprime cu încredere și dezinvoltură.

Află mai multe despre familia Eurognosi și programează o lecție demonstrativă GRATUITĂ!

Unde ne gasesti?

In Craiova, Calea Unirii, nr. 1, Bloc M1, et. 1 (fostul sediu RDS-RCS, vis-a-vis de Hotel Jiu)

Telefon:

  • 0351. 444.460
  • 0351. 444.461

Mobil: 0752. 084. 488



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.