Cătălin Mohora revine pe funcţia de inspector-şef al ITM Dolj

Cătălin Mohora revine pe funcţia de inspector-şef al ITM Dolj

2.958
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Lorena Ghiluş a fost schimbată din funcţia de inspector-şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj, după ce în luna decembrie a anului trecut a fost numită pe această funcţie, în locul lui Cătălin Mohora. Astăzi, el a fost repus în funcţia de director interimar al Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj.

„Doamna Ghiluş Lorena Luciana si-a încetat exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere de inspector şef la Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj. Aceasta a fost numită cu caracter temporar până la încetarea suspendării de drept a raportului de serviciu al titularului funcţiei, domnul Cotigă Silviu Viorel.

Începând de azi, inspectorul şef adjunct Mohora Cătălin Tiberius va deţine pe perioada interimatului funcţia de conducere la Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj”, se arată într-o informare transmisă astăzi de Biroul de Presă al Prefecturii Dolj.

„Încă nu am primit oficial un ordin de numire. Deocamdată, sunt director adjunct şi asigur interimatul la ITM Dolj împreună cu colegul meu Răducu Mitrană, întrucât Inspectoratul trebuie să funcţioneze corespunzător indiferent de aceste chestiuni”, ne-a declarat Cătălin Mohora.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.