Centru social la Bistreţ

Centru social la Bistreţ

1.616
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj, în colaborare cu Primăria Bistreţ, va inaugura, în curând un centru social în satul Plosca.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional, domeniului major de intervenţie 3.2- „Reabilitarea / modernizarea/ dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale”. Proiectul cu titlul „Modernizare şi Extindere clădire pentru înfiinţare Centru Social în sat Plosca, comuna Bistreţ, judeţul Dolj”, ce va fi implementat de UAT Bistreţ, în parteneriat cu DGASPC Dolj, are o valoare totală de 2.669.626,96 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 1.547.175,00 lei (98 % din valoarea eligibilă a proiectului) reprezentând 355.672 euro.

Prin realizarea acestei investiţii se propune dezvoltarea serviciilor sociale oferite de Primăria Bistreţ prin modernizarea şi extinderea unei clădiri existente în satul Plosca, comuna Bistreţ şi transformarea sa în centru social. Se vor crea în acest fel spaţii de găzduire, îngrijire şi asistenţă pentru 12 persoane vârstnice, aflate în dificultate.

Sursa: lupamea.roSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.