Ceremonie militară în centrul Craiovei, cu restricții rutiere

Ceremonie militară în centrul Craiovei, cu restricții rutiere

5,930
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Municipiului Craiova anunţă că în data de 11 octombrie 2017 se vor institui restricţii temporare de circulaţie rutieră cu ocazia desfăşurării în municipiul Craiova a Ceremoniei de primire a Detaşamentului de apărare antiaeriană care a participat la Grupul de luptă pentru asigurarea prezenţei înaintate consolidate în Nord – Estul Alianţei NATO, Polonia.

Miercuri, 11 octombrie, începând cu ora 11.00, în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova va avea loc ceremonia de repatriere a detaşamentului de apărare antiaeriană generat de Batalionul 205 Apărare Antiaeriană “General Gheorghe Pârvulescu”, din cadrul Brigăzii Multinaţionale Sud-Est.

Cei 120 de militari, având în dotare tunuri antiaeriene de calibrul 35 mm OERLIKON, au fost dislocați în Polonia în perioada martie – septembrie 2017 ca parte a Grupului de luptă NATO condus de SUA, având misiunea de a asigura prezenţa înaintată consolidată, în sistem rotațional, în nord-estul Alianţei, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia.

La ceremonie participă oficialităţi din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi familiile militarilor.

Pentru desfășurarea evenimentului:

–  în intervalul orar 10.00-13.00 se va închide circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

  • A.I.Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Romul şi intersecţia cu str. Unirii;
  • Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I.Cuza;
  • Popa Şapcă.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată sau în parcările adiacente acestei zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestării, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere”, se arată în anunțul municipalității.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.