Cetăţean turc depistat la PTF Calafat cu o carte de identitate bulgărească...

Cetăţean turc depistat la PTF Calafat cu o carte de identitate bulgărească falsă

737
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat o persoană de sex masculin care a încercat să intre ilegal în ţară folosindu-se de o carte de identitate bulgărească falsă.  

Sâmbătăt, 10 august 2013, ora 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară călătorind cu un microbuz marca Renault, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate bulgărească.

Procedând la verificarea documentului, echipa mixtă formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a constatat că acesta prezintă urme de contrafacere. Conform protocolului româno-bulgar încheiat, persoana şi documentul au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea stabilirii identităţii reale a persoanei în cauză şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Totodată, partea bulgară ne-a comunicat că în urma cercetărilor a rezultat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul turc Tuncir H., în vârstă de 19 ani. Acesta a declarat că şi-a procurat cartea de identitate de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, din Bulgaria, contra sumei de 200 euro.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1114

    felicitari pol

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    902

    Cu siguranta au facut treaba buna,nu este singurul caz,acum ceva timp sa mai incercat intrarea in tara noastra de o bulgaroaica tot cu acte false.
    Devin tot mai dese aceste incercari observ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.