Circulație închisă pe 17 septembrie, pentru ”Craiova Sport Fest”

Circulație închisă pe 17 septembrie, pentru ”Craiova Sport Fest”

7.462
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, în data de 17 septembrie 2016, în intervalul orar 08.00-12.00, se va închide circulaţia rutieră pe câteva străzi centrale, pentru desfăşurarea manifestării sportive ’’CRAIOVA-SPORT FEST’’, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj. 

 

Este vorba despre străzile:

  • A.I.Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Arieş;
  • Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A. I. Cuza;
  • Popa Şapcă;

 

Municipalitatea mai precizează că, în situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4648

    Oare in parc nu se putea organiza?

  2. #2

    O lume ,nebuna,nebuna.Nu mai se poate locui in orasul asta condus de o femeie dusa cu pluta.Inchizi strazile sa faci sport in strada ,eu stiu ca sportul se face pe terenuri si in sali de sport.Parcurile au fost retrocedate la asa zisii mostenitori,iar acum copii se joaca in strada.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.