Circulație întreruptă pe podul Calafat-Vidin

Circulație întreruptă pe podul Calafat-Vidin

6.617
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lucrările de întreținere a podului Calafat-Vidin închid circulația pentru o oră. Autoritățile bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu că au programat pe data de 1 septembrie, în intervalul orar 11.00 – 14.00 lucrări de întreţinere tehnică. În această perioadă traficul va fi îngreunat, iar timp de o oră va fi întrerupt total. 

 

Pentru a evita eventualele aglomerări în punctul de trecere a frontierei Calafat-Vidin, reprezentanții Poliției de Frontieră recomandă în intervalul menţionat foloseasirea celelalte puncte de trecere de la frontiera cu Bulgaria. În plus, s-au dispus măsurile necesare aflate în competenţa instituţiei pentru fluidizarea traficului, prin suplimentarea personalului de la controlul de frontieră şi folosirea la maxim a arterelor de control, în limita configuraţiei punctelor de trecere a frontierei.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3937

    SA IL TERMINE ODATA.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4992

    iar?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.