Clădirea care adăpostea FC Universitatea Craiova, pericol public

Clădirea care adăpostea FC Universitatea Craiova, pericol public

1.493
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Bucăți mari din zidăria clădirii care adăpostea Clubul FC Universitatea Craiova au început să se desprindă punând în pericol trecătorii. Tencuiala s-a prăbușit duminică după-amiază, cel mai probabil din cauza infiltrațiilor de apă rezultată după topirea zăpezii, norocul făcând ca nimeni să nu se afle în zonă în acel moment. Autoritățile spun că au avertizat proprietarii – Adrian Mititelu și patronul ”Il Girasole” -, ba chiar i-au amendat, însă fără niciun rezultat.

universitatea craiova cladire

Poliția Locală a împrejmuit trotuarul pentru că pericolul ca alte bucăți din clădire să se desprindă este iminent. De altfel, reprezentanții Poliției Locale Craiova au precizat că de-a lungul timpului au transmit numeroase notificări proprietarului pentru a reabilita construcția, însă fără rezultat și chiar au aplicat amenzi în acest sens.

Cel puțin la data la care noi am transmis notificări și am dat recomandări privind autorizarea în construcții, erau doi coproprietari – persoana fizică Adrian Mititelu și firma SC Gafani, proprietara ”Il Girasole”. De altfel, reprezentanții acestei firme ne-au transmis solicitări și au depus diligențe pentru a renova clădirea, însă nu s-au înțeles cu celălalt proprietar, respectiv Adrian Mititelu. De altfel, în acest caz a fost aplicată și o amendă în cuantum de 500 de lei. Poliția Locală Craiova a luat toate măsurile legale în domeniu, inclusiv i-am informat despre faptul că trebuie să facă o expertiză tehnică întrucât este vorba despre o clădire de patrimoniu”, a precizat Octavian Mateescu, șeful Poliției Locale Craiova.

În fiecare an, după topirea zăpezii, clădirile vechi din Craiova – unele dintre ele care adăpostesc instituții publice – devin pericol public pentru cetățeni din același motiv. În ultimii ani, bucăți de tencuială din clădirea Judecătoriei Craiova sau a Colegiului Național ”Carol I” s-au desprins, în acest ultim caz un trecător fiind rănit.

 

 

6 COMENTARII

 1. #1
  Senior Member
  Data de inscriere
   31-08-2010
  Mesaje
  518

  pai asa stie mititelu sa ingrijeasca lucrurile pe care le are.

  Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
 2. #2
  Maniac
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  3352

  Pffoaa iti dai seama cat costa renovarea . Mai mult decat face cladirea..

  V.M.P.T.I.I.I.2015!!
 3. #3
  De-al casei
  Data de inscriere
   29-06-2009
  Mesaje
  479

  Urmeaza o lunga perioada de procese intre mititelu si reprezentantii primariei, sau altii, . . . ca cine e proprietar, cine trebuie sa faca reabilitarea, prima infatisare, termene de prelungire, recurs, alte termene tot mereu amanate din lipsa timpului de studiere a dosarului, a avocatilor etc, schimbarea avocatilor, apel, alte termene, alte amanari, pentru a aduce alte dovezi, alte probe, se vor solicita expertize asupra legalitatii unor documente . . . si tot asa. Pot sa pun un ramasag ca aceasta cladire se va reabilita prin 2016, 2017, 2018 . . .

 4. #4
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  2378

  Daca nu le poate ingriji sa le ia statu

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 5. #5
  0-day Member
  Data de inscriere
   20-09-2011
  Mesaje
  10

  Sunt mult mai multe cladiri in Craiova de la care cade tencuiala sau chiar mai grav, mai au putin si cad cu totul, nu cred ca trebuie sa infloriti atat aceasta mica problema, SAU SUNTETI FANI CSU??

 6. #6
  Ami
  Oldtimer
  Data de inscriere
   17-09-2012
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  1234

  Dacă ai fi citit știrea complet ai fi aflat că-n ea scrie ce spui tu cu patos. ”Mica problemă” despre care vorbești e o treabă destul de serioasă, care se poate încheia cu o țeastă spartă, ca să nu vorbesc de lucruri mai grave. De aici și până la a fi sau nu fan CSU ori FCU e fix problema fiecăruia și nu are absolut nicio legătură cu textul.

  Citat Mesaj initiat de kos_min
  Sunt mult mai multe cladiri in Craiova de la care cade tencuiala sau chiar mai grav, mai au putin si cad cu totul, nu cred ca trebuie sa infloriti atat aceasta mica problema, SAU SUNTETI FANI CSU??

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.