Comandamentul Judetean 2.0 de Colectare Selectiva

Comandamentul Judetean 2.0 de Colectare Selectiva

835
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CraiovaForum face parte din Comandamentul Judetean 2.0 de Colectare Selectiva!

Asta pentru ca noua ne pasa de ce se intampla in jurul nostru. Inca de la inceputurile acestei campanii de colectare selectiva in Craiova am fost parteneri si am sustinut aceasta idee. Nu pentru ca ar fi la moda ci pentru ca poate ajuta extrem de mult orasul in care traim prin scaderea cheltuielilor. Stiati ca pana la 90% din ceea ce ajunge la groapa de gunoi poate fi reciclat? De asemenea, stiati ca mai bine de jumatate din costurile de salubrizare se duc doar catre groapa de gunoi, cealalta parte fiind curatenia si colectarea gunoiului, personal, etc? Conform unui calcul simplu, daca reciclam, fara sa incasam nimic pentru materialele reciclabile care desigur, au si ele o valoare, putem reduce cheltuielile de salubrizare cu aproape jumatate. Doar din colectarea selectiva!

Pentru a ne ajuta pe noi toti, sa colectam selectiv, in perioada 25 iunie – 28 iulie, colecteazaselectiv.ro desfasoara o  campanie cu premii destinate celor care colecteaza selectiv. Aceasta campanie se desfasoara la punctele de colectare selectiva din Craiova si celelalte orase in care exista aceste puncte. Pentru a verifica locatiile unde se afla aceste puncte, intrati pe http://www.ecoromambalaje.ro/harta_colectare_selectiva.php.

Cei care vor aduce la punctele de colectare minim 10 deseuri de ambalaje vor primi un tichet răzuibil pe care va scrie fie “Castigator” (pix din carton reciclat, un evantai, o bratara reflectorizanta pentru biciclisti, o minge de plaja, un frisbee, magneţi de frigider) sau “Continua sa colectezi selectiv“. Toate tichetele razuibile au un cod unic de identificare. Acest cod trebuie inscris pe siteul www.colecteazaselectiv.ro sau trimis prin SMS la 1899.
Marele premiu este un Ford Ka, ce va fi castigat prin tragere la sorti dintre cei care introduc codul de identificare de pe tichete pe colecteazaselectiv.ro sau care trimit SMS la 1899

La nivel national s-a infiintat un Inalt Comandament 2.0 din care fac parte Andi MoisescuFlorin GrozeaCristian ManafuVlad Petreanu,Bogdan NaumoviciMarius MatacheVlad Dulea si Cristi China. Acest Inalt Comandament va coordona Comandamentele Judetene 2.0 de Colectare Selectiva.

Asadar, v-as ruga sa va alaturati acestui Comandament Judetean 2.0 si sa anuntati cat mai multa lume, colegi de clasa, scoala, prieteni, cititori ai blogului sau site-ului vostru pentru a populariza aceasta initiativa pentru ca este una exceptionala care ne ajuta pe noi toti ca si cetateni ai acestei urbe dar si va poate aduce in fara casei o masina daca sunteti norocosi!

Castigati sunteti oricum!

1 COMENTARIU

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.