Comasarea alegerilor, o decizie bună

Comasarea alegerilor, o decizie bună

1.656
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Europarlamentarul PDL, Marian-Jean Marinescu consideră că ideea de comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare, este o decizie foarte bună.

 

Din punctul lui de vedere există anumite avantaje odată cu această comasare: o singură campanie electorală pe ani şi mai puţine cheltuieli din buget. „Cine spune că populaţia nu poate face diferenţa între alegerile locale şi cele parlamentare, înseamnă că are o părere foarte proastă  despre votanţi”, a afirmat Marinescu. El a mai spus că pentru a evita această confuzie în rândul cetăţenilor, presa ar putea să expună lucrurile cât mai clar, în perioada ce urmează.

Prin comasare, el preferă să se prelungească mandatul unor primari nu foarte buni, dacă în acelaşi timp se prelungeşte şi al celor buni. Totuşi, i-a fost greu să dea un exemplu din rândul primarilor doljeni care au avut o activitate satisfăcătoare.

Marian-Jean Marinescu a mărturisit că nu se consideră, în totalitate, mulţumit de activitatea primarului Craiovei, Antonie Solomon.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.