„COMPETITIA TINERETII”- editia a VI‑ a – proba de cultură generală

„COMPETITIA TINERETII”- editia a VI‑ a – proba de cultură generală

383
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, Inspectoratul Scoalar Judetean Dolj și Consiliul Judetean al Elevilor Dolj organizeaza vineri, 28 martie 2014, orele 14:00, la  Facultatea de Drept “Nicolae Titulescu”, proba de cultura generala.

Aceasta proba face parte dinproiectul „COMPETITIA TINERETII”- editia a VI‑ a, al cărui scop  este stimularea participării elevilor la activităti extrascolare.

Lansat in luna septembrie a anului 2013, proiectul, structurat pe 11 probe, vrea să arate arate comunităţii craiovene că tinerii reprezintă cea mai bună investiţie in viitor.  Competiţia se încheie in luna iunie 2014, prilej cu care organizatorii şi partenerii lor vor desemna pe baza punctajului acumulat “Liceul Anului 2014”.

 La proba de cultură generală, s-au înscris 13 din cele 16 licee participante în competiţie. Fiecare liceu  participă cu un echipaj alcătuit din 4 elevi, selectaţi de fiecare dintre competitori pe baza unui test relevant. Pentru această probă organizatorii au pregătit un set din 50 de întrebări care vizează cunoştiinţe de cultură generală. Punctajul maxim este de 150 de puncte, fiecare răspuns corect fiind cotat cu 3 puncte. 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2576

    asta da.succes tinerilor

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.