Comunicat Asociatia Suporterilor Olteni si Sezione Ultra

Comunicat Asociatia Suporterilor Olteni si Sezione Ultra

1.381
29
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Asociatia Suporterilor Olteni si Sezione Ultra’ atrage iarasi atentia suporterilor Universitatii Craiova, in general tuturor celor interesati de soarta Stiintei si in special autoritatilor locale asupra motivelor pentru care Stiinta trebuie eliberata de sub controlul lui Adrian Mititelu. Putem sa ne facem ca uitam sirul nesfarsit de umilinte prin care am trecut in anii de cand Mititelu este patron, lipsa performantei si dispretul fata de suporteri, dar nu putem sa uitam NICIODATA cele 3 greseli majore:

  • – Mutarea echipei la Severin
  • – Retrogradarea atat pe teren cat si prin neobtinerea licentei
  • – Neinscrierea echipei pentru sezonul 2012-2013 al ligii a II-a

ACUM e nevoie de o schimbare reala la Universitatea Craiova, ratand deja campionatul 2012-2013, lipsa timpului nu mai este o scuza pentru nimeni, avem aproape 1 an la dispozitie sa gasim o solutie pentru Renasterea Universitatii Craiova. Pentru asta Primaria trebuie sa inteleaga ca a fii alaturi de Stiinta inseamna sa fii alaturi de suporterii ei (cetateni ai Craiovei) nu alaturi de interesele personale ale unui conducator vremelnic.



29 COMENTARII

  1. #21
  2. #22
    Member
    Data de inscriere
     16-05-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    190

    nu o sa iese din casa nici un craiovean suntem lasi
    ce au iesit in bucuresti sunt platiti

  3. #23
    Spammer
    Data de inscriere
     14-12-2006
    Mesaje
    2103
    Citat Mesaj initiat de lionmj
    Solutia? eu am o idee: crearea unei societati pe actiuni, fiecare „socio” sa aduca minim 10EUR, pe an. Implicarea primariei prin alocarea unui numar mai mare de actiuni. Atragerea sponsorilor, care sa vina cu bani nu cu obiecte.
    Banii sa fie depusi in cont la banca, administratorul societatii sa fie un delegat cu pregatire profesionala si care sa raspunda in fata „socios” si a legii pentru banii cheltuiti.

    E doar o schita, putem dezvolta restul.

    (Tebuie gandita si plata datoriilor)

    ideea asta o sustin si eu.
    ca sa fie bagati in seama aceste „asociatii” trebuie sa ai statut juridic si capital. Trebuie putin organizati si cativa oameni cinstiti.

    i don't need to get a life i'm a gamer i have lots of lives
  4. #24
    Racer
    Data de inscriere
     10-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    285

    Doamne cand vad ce mentalitate aveti ma lasa picioarele. NU sunt fan smintitelu si nici fan olguta (dimpotriva am votat cu lautaru). Lucrurile sunt ceva mai complicate decat credeti voi.
    1. Mititelu nu are bani
    2. Olguta nu poate face echipa ea din banii primariei, de fapt, primaria nu ajuta decat cu stadionul.
    3. Mititelu chiar daca ar fi avut bani cat sa infiinteze o echipa in 1 luna cu staf tehnic, si 24 de jucatori, ganditi-va ca veneau Stoianof care nu era bun in liga a 3-a, Craciun care nu a mai jucat fotbal de vreo 2 ani si alti jucatori care nu se stia nimic de ei. Sunt sigur ca daca dupa 2-3 meciuri pe teren propriu suporterii vedeau ca nu sunt in stare sa faca o preluare imediat incepeau cu huiduieli. Eu inteleg motivul pt care nu a vrut sa faca o echipa rapid.
    4. Decizia e inca atacabila, ganditi-va ca face un tur de campionat echipa (sunt sigur ca ar fi fost clasata foarte jos in liga a 2-a, si ar fi fost maxim 2000 de suporteri la meci pe teren propriu), si dupa un tur de campionat se intoarce decizia si craiova e din nou dezafiliata. Cum ar fi pentru Mititelu, cu banii bagati in jucatori, antrenori, salarii, deplasari etc. Credeti ca e atat de simplu? Ganditi-va asa, voi aveti un apartament pe care l-ati castigat in instanta, va apucati sa bagati bani in el, il renovati, va mutati in el, si dupa 1 an castiga procesul cel cu care v-ati judecat, cum ar fi? sa fiti dati afara din apartament, pe drumuri, si cu banii luati? Nu mai aberati cu o societate pe actiuni si cu „socios”, nu e inca posibil pe la noi si daca ar incerca cineva sa faca asta ar vedea si de ce.

    Sunt sigur ca o sa fiu injurat de multi si o sa primesc destule reputatii negative, dar ganditi mai profund. Si eu mi-as fi dorit din tot sufletul sa am un meci la care sa ma duc in weekend, buna, rea, cum o fi ea echipa, sa ma duc acolo si sa cant imunl, sa ma zbengui la fiecare gol al nostru si sa injur arbitrii la decizii contra, dar nu se poate inca. Sper ca macar la anul sa se poata

    Pierderile te vor ajuta sa pretuiesti ceea ce ai; gustul infrangerii face victoria atat de dulce
  5. #25
    Senior Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    779

    +1.

    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.
  6. #26
    Senior Member
    Data de inscriere
     22-07-2009
    Locatie
     Daca nu aici , in alta parte sigur.
    Mesaje
    643
    Citat Mesaj initiat de bad_b0y_4u
    Doamne cand vad ce mentalitate aveti ma lasa picioarele. NU sunt fan smintitelu si nici fan olguta (dimpotriva am votat cu lautaru). Lucrurile sunt ceva mai complicate decat credeti voi.
    1. Mititelu nu are bani

    Si ce sa fac? Sa-i donez eu? Nu stia ca nu are bani atunci cand a inceput proiectul Univ. Craiova? Sau esti unu din naivii ce cred in fondul proprietatea?

    Citat Mesaj initiat de bad_b0y_4u
    Olguta nu poate face echipa ea din banii primariei, de fapt, primaria nu ajuta decat cu stadionul.

    Nu a zis nimeni sa faca echipa din banii primariei. Sunt mii de solutii care pot intretine o echipa cu ajutorul primariei. Si una dintre ele a fost gasita pentru sustinerea grupelor de copii ale CSJ-ului care se aflau in aceeasi situatie. Si putin imi pasa mie ce poate si ce nu poate Larguta. Ma intereseaza ca trebuia sa stie asta inainte sa promita si unii cu mai putina scoala sa puna botul si s-o voteze. Acum pentru cei care au crezut in ea e datoare sa faca ceva. Nu stiu ce , nu sunt platit sa gasesc eu solutii , sa vina si cu bani de acasa , mi se rupe. A promis desi stia ca nu se poate. Asta se numeste minciuna si manipulare.

    Citat Mesaj initiat de bad_b0y_4u
    Mititelu chiar daca ar fi avut bani cat sa infiinteze o echipa in 1 luna cu staf tehnic, si 24 de jucatori, ganditi-va ca veneau Stoianof care nu era bun in liga a 3-a, Craciun care nu a mai jucat fotbal de vreo 2 ani si alti jucatori care nu se stia nimic de ei. Sunt sigur ca daca dupa 2-3 meciuri pe teren propriu suporterii vedeau ca nu sunt in stare sa faca o preluare imediat incepeau cu huiduieli. Eu inteleg motivul pt care nu a vrut sa faca o echipa rapid.

    Mai bine sa nu avem deloc. Pentru ca stimatul domn Mititelu vrea sa faca o echipa cu care sa fie campion din primul an. De fapt asta ne pregateste si noi ca niste nerecunoscatori nu apreciem deloc. Ne cerem scuze. E ca si cum ai avea 7000 de euro sa iti iei o masina si ai zice: „Nu imi iau masina ca poate se strica , mai bine tin banii si ma uit la ei pana cand va aparea o masina care nu se strica.”

    Citat Mesaj initiat de bad_b0y_4u
    Ganditi-va asa, voi aveti un apartament pe care l-ati castigat in instanta, va apucati sa bagati bani in el, il renovati, va mutati in el, si dupa 1 an castiga procesul cel cu care v-ati judecat, cum ar fi? sa fiti dati afara din apartament, pe drumuri, si cu banii luati?

    Adevarat nu. O sa stau cu apartament si o sa dorm in canal , nu o sa imi cumpar nici macar pat pentru ca poate , peste 1 an , 5 ani , 10 ani vin si imi ia apartamentul.
    Iti dau eu o solutie daca vrei ca poate nu te-ai gandit la ea. Este exact ce a facut Timisoara :

    Un stimat domn Minciunelu are o societate care a fost dezafiliata dar care a castigat in instanta repunerea in drepturi ,dar FRF are drept la recurs. Acest stimat domn infiinteaza o societate , FC BRUTARIA OLTENIEI si transfera jucatorii pe care ii spui u „Stoianof , Gogu , Fane , Georgel si Mihaita” apoi de pe aceasta noua societate imprumuta jucatorii pe societatea care fusese initial dezafiliata. In cazul in care FRF castiga in instanta jucatorii revin societatii care ii detine de drept. Se numeste „Artificiu permis de ROAF” si la acest fel de artificiu a apelat chiar si Boavista in aceeasi situatie.”

    Citat Mesaj initiat de bad_b0y_4u
    Nu mai aberati cu o societate pe actiuni si cu “socios”, nu e inca posibil pe la noi si daca ar incerca cineva sa faca asta ar vedea si de ce.

    La varianta socios sunt total de aceasi parere. Nu poti sa implementezi sitemul socios in Romania pana cand nu o sa ne dam jos din pom. La varianta cu societatea pe actiuni sunt partial de aceasi parere cu tine , pentru ca daca se gasesc actionari nu ar fi nici o problema , dar gasirea actionarilor este o problema. O problema mare la noi la olteni . Noi pe ala nu il vrem , ala nu ne place , celalalt e urat , da` ala de ce vrea el sa vina etc.

    Citat Mesaj initiat de bad_b0y_4u
    Sunt sigur ca o sa fiu injurat de multi si o sa primesc destule reputatii negative, dar ganditi mai profund. Si eu mi-as fi dorit din tot sufletul sa am un meci la care sa ma duc in weekend, buna, rea, cum o fi ea echipa, sa ma duc acolo si sa cant imunl, sa ma zbengui la fiecare gol al nostru si sa injur arbitrii la decizii contra, dar nu se poate inca. Sper ca macar la anul sa se poata.

    Si de ce o spui cu atata amar ca te vor injura multi? Cand de fapt u vrei echipa ca ai strans ceva frustrari si vrei sa ti le versi pe cei care sunt contra ta? Cand de fapt poate ei au dreptate dar de ce sa fie contra ta? Tu detii adevarul absolut ! Nimeni nu te poate contrazice . Cine este contra ta merita ars pe rug. Imi asum acest risc.

    De putut se putea si acum doar ca nu se vrea !

    Daca chiar asa , aceste 2 stimate personalitati ale orasului, ar fi vrut binele fotbalului din Craiova nu ar fi facut atata tam-tam impotriva celor care au avut un proiect. Bun sau rau.
    Dar atunci ar fi iesti multe la iveala legate de proiectul minciunelu si ar fi durut. Aceste multe ar fi inceput cu faptul ca de fapt , pana la dezafiliere am sustinut o echipa care nu era a noastra. Doar ni s-a impus ideea ca ar fi a noastra. O echipa fara palmares si culori originale . O echipa cu galben pe echipament si multe altele . Dar nu , noi nu vrem sa credem decat gogsile brutarului.

    Ne meritam soarta !

    PRIZONIERII UNEI SINGURE CREDINTE !!! "U"No need to cherish luxuriesCause everythin' come and go...
  7. #27
    Junior
    Data de inscriere
     28-01-2007
    Mesaje
    51

    Olguta, te-am votat numai pt speranta de a avea echipa inapoi chiar daca nu credeam asta, din partea lui Solo nu aveam parte oricum.Fa ceva ca nu vei mai iesi primar si a doua oara!!!

  8. #28
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-02-2012
    Mesaje
    16

    Este foarte greu de facut o echipa de fotbal competitiv doar batind din palme, o echpa de suflet ca cea din 1982 este de neimaginat acum ,si nici intr-un viitor apropiat ;de neimaginat ca pot fi mintiti cetatenii orasului Craiova. Cine crede ce se discuta in campanie electorala cred ca este copil restul este can…can .Povestea cu 10 Euro de la fiecare craiovean cred ca este o gluma. Orice om cinstit cind vede o suma uriasa de bani care ii administreaza si nu sint ai lui uita de tot si de frati si de nevasta fura tot si fuge ,iar echipa va fi din nou dezafiliata si fara sponsori.

  9. #29
    0-day Member
    Data de inscriere
     15-05-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    0

    V-ati trezit si voi din somn abia acum…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.