Conducerea Regiei de Termoficare răspunde acuzelor USL

Conducerea Regiei de Termoficare răspunde acuzelor USL

373
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conducerea Regiei Autonome de Termoficare Craiova s-a decis să îşi spună punctul de vedere în legătură cu afirmaţiile făcute săptămâna trecută de candidatul USL la primăria Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, legat de situaţia financiară a regiei.

„Regia Autonomă de Termoficare Craiova a fost supusă unor numeroase controale economico-financiare din partea instituţiilor statului. În situaţia în care faptele consemnate de către acestea ar fi constituit infracţiuni, persoanele vinovate ar fi fost pedepsite material sau penal. Ce fapt fără precedent s-a produs, dacă o parte din populaţia Craiovei nu a avut posibilităţi materiale să-şi plătească la timp cotele lunare la întreţinere, conducând la înregistrarea de debite? Controlul efectuat de ANAF în anul 2010, prin care s-au stabilit obligaţii suplimentare la plată, priveşte cantitatea de gigacalorie nefacturată ca urmare a pierderilor tehnologice. Aceste pierderi au fost supuse aprobării Consiliului Local, dar nu au primit girul consilierilor, deşi ar fi urmat să fie suportate din bugetul local al municipiului Craiova, şi nu de populaţie. Afirmaţiile biroului de presă al candidatului USL sunt de natură să inducă în eroare opinia publică, pentru că, în anul 2002, primar al municipiului Craiova era o altă persoană, nu actualul primar”, se arată într-un comunicat al conducerii Regiei de Termoficare Craiova.

Sursa: lupamea.roSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.