Conferinţă de presă a preşedintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa

Conferinţă de presă a preşedintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa

569
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele CJ Dolj Ion Prioteasa prezintă principalele subiecte ce vor fi dezbătute în plenul şedinţei ordinare a CJ Dolj ce va avea loc pe 30 august.

Avem în vedere lucrările care se desfăşoară pe drumul de la Zăval care va fi dat în folosinţă peste vreo două zile. – Ion Prioteasa, preşedinte CJ Dolj

În această perioadă lucrăm la o strategie a investiţiilor din judeţul Dolj, o carte de vizită a judeţului pe care dorim să o prezentăm pentru întregul mandat. – Ion Prioteasa, preşedinte CJ Dolj.

O situaţie specială este cea din Calafat, Dunărea a scăzut la cote alarmante. Bătrânii spun că de 60 ani nu au mai văzut un debit atât de mic. – Ion Prioteasa, preşedinte CJ Dolj

Am decis să avem o discuţie mai aşezată despre Clubul Sportiv, noi credem că trebuie să dezvoltăm activitatea, să producem talente pentru că sunt multe echipe în zona Olteniei care îi cheamă. Noi eram pregătiţi să realizăm o bază sportivă şi am găsit o formulă pentru că am aflat că sunt alte sume pe POR şi o să adaptăm proiectul cu alte elemente mai speciale care să însemne agrement şi turist dar pe aceste terenuri de fotbal vor putea să îşi facă antrenamentele juniorii noştri. – Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.