Conferinţa Naţională cu tema TEACHING THE GOOGLE GENERATION

Conferinţa Naţională cu tema TEACHING THE GOOGLE GENERATION

466
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” Craiova (fosta Şcoala nr. 39) organizează sâmbătă, 20 aprilie 2013, în intervalul orar 09:00 – 13:00, Conferinţa Naţională cu tema TEACHING THE GOOGLE GENERATION.

Tema conferinței doreste să vină în sprijinul profesorilor şi să creeze o punte de legătură cu Generaţia Google, cu scopul de a-l îndruma pe copil să folosească programe care îmbină jocul cu învățarea, îi stârnesc curiozitatea şi îi stimulează inteligența, astfel încât învăţatul să devină o plăcere.

Conferinţa se adresează tuturor cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar.

Activitatea se va desfăşura la sediul unităţii de învăţământ din cartier Rovine, Str. Traian Lalescu, nr. 6 şi cuprinde trei secţiuni:

Secţiune 1: Calculatorul – instrument educaţional

Secțiunea 2: Calculatorul – liant interdisciplinar

Secțiunea 3: Exemple de implicare a calculatorului în procesul de predare-învăţare (activităţi practice, exemple concrete aplicate la clasă)

Participanţii vor trimite lucrările şi fişa de înscriere în format electronic la adresa de e-mail conferintanationala2013@yahoo.ro până la data de 15 aprilie 2013.

Detalii suplimentare se pot obţine direct la sediul unităţii de învăţământ sau la nr. de telefon: 0351807 032; 0251 543 160.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.