(UPDATE) Consilierii aprobă azi tarifele pentru accesul în parcarea subterană

(UPDATE) Consilierii aprobă azi tarifele pentru accesul în parcarea subterană

4.082
131
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Update: Proiectul de hotărâre a trecut de votul aleșilor locali. 

 

Pentru a parca timp de maximum două ore în spațiul din incinta parcării subterane, un șofer va scoate din buzunar 1 leu/oră. Pentru cei care își doresc un abonament lunar, tariful începe de la 100 de lei și ajunge până la 300 de lei. Proprietarii autoturismelor electrice vor scoate din buzunar o sută de lei pe lună pentru un abonament cu acces nelimitat la parcare. Dar, atenție, accesul autovehiculelor cu instalații GPL, cu remorci, al autoturismelor cu mai mult de nouă locuri, al taxiurilor în vederea practicării taximetriei în incinta parcării este interzis, conform regulamentului de funcționare.

 

Aleșii locali decid astăzi dacă sunt de acord cu aplicarea următoarele tarife pentru staționarea autovehiculelor. Astel, pentru staționarea timp de maximum două ore, prețul este de un leu, iar pentru staționări între două și cinci ore tariful este de șase lei, în vreme ce orice oră în plus peste acest interval va fi taxată cu doi lei.

 

Abonamentele pe care șoferii le pot cumpăra sunt lunare sau pe minimum două luni. Cel mai ieftin abonament costă 50 de lei pe lună, poate fi încheiat pe minimum două luni și este destinat autoturismelor cu motoare electrice. Posesorul acestui tip de abonament va beneficia de loc rezervat în timpul săptămânii în intervalul orar 8.00 – 18.00. Însă, proprietarii autoturismelor electrice pot achita o sută de lei/lună pentru un abonament cu acces nelimitat la parcare.

 

Restul proprietarilor de autoturisme vor avea de ales între abonamente lunar începând de la 100 de lei și până la 300 de lei. Cel mai ieftin, de 100 de lei, permite staționarea în parcare seara, în timpul săptămânii, între orele 18.00 și 6.00, tot weekendul, și zi și noapte. Pentru 120 de lei pe lună, șoferii pot parca în timpul săptămânii, dar numai ziua, între orele 6.00 și 18.00.

 

Cel mai scump abonament este cel de 300 de lei, care permite staționarea non-stop, indiferent de ziua din săptămână. Abonamentele oferă, de asemenea, loc rezervat de parcare și trebuie cumpărate pe o perioadă de minimum două luni.



131 COMENTARII

  1. #1

    Dar care e problema cu gpl?atata timp cate este omologat?ca poatr exista pericol de explozie??dar cu benzina cum ramane??chiar suntem un popor de tampiti…sau se numeste discriminare….

  2. #2

    Am un măgar cuplat la doua axe !pot staționa acolo 6 ore ?

  3. #3

    Se numeste prostie si idiotenie ! Iti impune el cu ce masini sa poti intra acolo, de ce nu pun doar intrare pentru bmw, audi, mercedes peste 2005 , parca si stau ei sa verifice daca are sau nu gpl…

  4. #4

    In cazul oricarei defectiuni la sistemul GPL se pot priduce acumulari de gaz acolo si sa sariti toti in aer. Daca e defectiune la benzina, nu se intampla asta.
    Ganditi mai oameni buni si voi inainte sa vorbiti.

  5. #5

    Daca ai avea minte nu ai pune intrebarea asta…nu ai voie cu instalatie gpl in subteran din cauza presiunii! Oricand poate face boom!

  6. #6

    Marius Dragomir sunt total in dezacord cu tine, pai nu are ventilare spatiul sau ne sufocam ca sobolani de la gazele de esapament ! Iar apropo daca exista defectiune la benzina tot poate sa emita vapori explozibili mai ales pe timpul verii !

  7. #7

    Suntem un popor de tampitii din cauza ca 90% din toti care au gpl pe masina nu stiu riscurile.

  8. #8
  9. #9

    In toate parcarile subterane este interzisa intrarea masinilor cu instalatie Gpl!

  10. #10

    Bai oameni buni….fiind parcare subterana trebuie sa existe un sistem de ventilatie ff bine pus la punct…ganditi va ce s ar intampla daca ar pornii 30 de masinii o data …
    Vaporii de benzina sunt mult mai periculosi si se aprjnd mult mai repede decat gpl ul …nu mai vb tampenij pt ca in europa sunt foarte multe masini pe gpl…care intra in parcari supra…exa terane..
    In tuneluri de ce nu sunt interzise??
    E cea mai mare tampenie la romani ca gpl ul e periculos si ca distruge motorul..un mit tampit pt oameni tampiti

  11. #11

    Vreți un Colectiv şi la Craiova?Proprietarii de autoturisme sunt de acord să plătească toate dsunele în caz că o maşină pierde gaz în spațiu închis?!Nu uitați că ia foc maşinile şi pe stradă şi în parcări de bloc!De măsuri de precauție ați auzit?În cazul unei nenorociri o să dați toți vina pe Primărie,dar mai ştim şi că nu toți mergeți la Service-uri pentru probleme minore….!Oamenii isteți nu sar ca rața la muci să protesteze la orice,şi să facă pe discriminații …!Zic să ne gândim cu responsabilitate la prevenție…!

  12. #12

    Dar cu acumularile de gaze de la toti basinosii care o sa parcheze acolo cum ramane??si de la o basina poti sa iei foc la cur…

  13. #13

    Aloo..acolo fiind parcare sub terana prin lege trebuie sa existe trape de aerisire….senzori de acumulari de gaze…splinkerele de incendii…inca o data spun ca daca 30-50 de masnij ar sta acolo 5 min cu motorul pornit nu mai iese niciunu viu….chiar suntem un popor de tampiti

  14. #14

    De ce??va spun eu de ce pt ca nu s-a respectat proiectul ca atare..nu au fost in stare sa fac o scara…dar trape de fum..etc…senzori si sisteme de ventilatie….dincauza asta sunt interzise….
    Nu au voie proprietarii care au consumat fasole,cartofi prajiti si usturoi…din cauza a 30 de basini pt murii oameni sau se poate produce o explozie…

  15. #15

    Nu ar trebuii facuta discriminarea asta. Orice vehicul motorizat poate intra fara probleme daca parcarea subterana indeplineste conditile si standardele UE si este prevazuta cu detectoare de Co2 si cu extractoare .

  16. #16

    De abia astept sa sunt la locala in caz ca vad vreun gpl ist cumva intrat acolo. Voi nu va civilizati nici cand o sa fiți cu cuțitul la gat! Sunteti plini de drepturi, responsabilități nu prea

  17. #17
    Junior
    Data de inscriere
     08-01-2006
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    53

    Și in care țară ati mai văzut restricțiile astea pt felul carburantului la parcările subterane?

  18. #18
    0-day Member
    Data de inscriere
     25-02-2016
    Mesaje
    0

    Marius Dragomir nu te mai da destept ca esti pe langa subiect, habar nu ai despre instalatiile GPL Tu confunzi butelia ta de la tara cu o instalatie performanta montata pe autoturism .Acumulari de gaze? ) GPL= gaz petrolier lichefiat sa sti si tu de acum incolo Cat despre alesii locali care decid ei cine sa intre si cine nu sa le fut familia in gat de sclavi

  19. #19
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-11-2011
    Mesaje
    7

    ))))daca e omologat gpl/ul nu ai cum sa interzici …..e gata de dat in judecata primaria… sigur se gaseste cineva sa mai ciupa ceva banuti de la noi 100% castiga …..in afara nu am auzit de asa ceva..

  20. #20

    Reguli ca reguli dar cand o sa o puna in functiune ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.