Consiliul Local a ales noi membri în Consiliile de Administrare ale regiilor

Consiliul Local a ales noi membri în Consiliile de Administrare ale regiilor

421
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astăzi a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local, în care fiecare partid politic și-a propus membri în Consiliile de Administrare ale regiilor autonome din subordinea primăriei Craiova, în Adunarea Generală a Companiei de Apă Oltenia, în comisiile de evaluare a administratorilor de la SC Salubritate Craiova şi SC Pieţe şi Târguri Craiova.
La ședință au participat 24 de consilieri din 27, trei dintre ei au absentat motivat. În urma voturilor celor prezenți, Bianca Predescu, consilier PSD a citit documentul prin care se atestă aleșii: „Comisia declară alese/ aleși toate persoanele care au fost trecute pe buletinele de vot pentru toate proiectele de hotărâri la care s-a exercitat vot secret”.

Astfel, viceprimarul Cristina Calangiu, propusă de USL, va fi în Consiliul de Administraţie al Regiei de Termoficare și al Regiei Autonome de Transport. De asemenea, aceasta va mai coordona și următoarele instituții de cultură din Craiova: Filarmonica Oltenia, Casa de Cultură Traian Demetrescu.

La rândul său, celălalt viceprimar, Florentin Tudor a fost propus și votat pentru coordonarea  Teatrul Liric „Elena Teodorini”, Teatrulului de Păpuși „Colibri” şi a  Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”.

Diana ZamfirSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.