Constantin Nedelea, lansat oficial în cursa pentru Primăria Scorniceşti

Constantin Nedelea, lansat oficial în cursa pentru Primăria Scorniceşti

413
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, la Casa de Cultură din Scorniceşti, primarul în funcţie, Constantin Nedelea, şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat. Aceasta şi-a prezentat în faţa participanţilor echipa de consilieri locali cu care îşi doreşte să lucreze în al treilea mandat, dacă va câştiga algerile.

Nedelea vrea să realizeze mai mult pentru Scorniceşti

Intrat în cursa pentru al treilea mandat în fruntea administraţiei din Scorniceşti, Nedelea le-a expus participanţilor realizările sale de până acum, dar şi ce vrea să facă în continuare, pentru a îmbunătăţii condiţiile de viaţă ale locuitorilor.

„În anul 2004, am preluat un Scorniceşti care ajunsese o vale a plângerii, fără apă, canal, iluminat, şosele. Cu ceea ce este acum în oraş, puteţi cuantifica şi măsura eficient activitatea mea. Criza economiă, dar în mod special guvernarea potrivnică şi dezinteresată de problemele sociale şi de existenţa decentă, au îngreunat realizarea obictivelor mele. Pus într-o asemenea situaţie, am căutat să aduc fondurile necesare. Am realizat alimentarea cu apă curentă permanent, am construit blocuri de locuinţe, am reabilitat şi construit şcoli, am asfaltatat drumuri, dar nu am terminat. Putem face împreună mai mult. Iată câteva dintre obiectivele pe care mi le-am propus pentru o viaţă mai bună a locuitorilor în următorii patru ani: modernizarea şi reabilitarea străzilor; asfaltarea drumurilor judeţene şi comunale şi înfiinţarea reţelei de apă acolo unde nu există; crearea a 500 de locuri de muncă, prin atragerea de investitori; amenajarea unui cămin pentru bătrâni; construirea unui bloc de locuinţe pentru tineri şi anveloparea unor blocuri; scăderea taxelor şi impozitelor; înfiinţarea serviciului de salubritate; amenajarea unui parc şi a spsţiilor verzi. În domeniul educaţiei, mi-am propus finalizarea lucrărilor la Grupul Agricol, construirea unei grădiniţe la Bircii şi Mogoşeşti, reabilitarea Casei de cultură, deschiderea unui muzeu”, a spus acesta.

„Sunt convins că Nedelea va fi din nou primar”

Preşedintele Paul Stănescu şi-a exprimat încrederea în candidatul PSD la Primăria Scorniceşti.

„Cu un primar, un preşedinte al CJ şi un premier social democraţi, Scorniceştiul are şansa să se dezvolte. Ne-am propus să avem cea mai puternică organizaţie PSD din ţară, pentru că numai aşa putem participa la deciziile importante care se iau la nivel naţional. Sunt convins că Nedelea va fi din nou primar, pentru că merită. Este unul dintre cei mai buni primari pe care îi are PSD Olt, a făcut multe pentru Scorniceşti. Dar mai trebuie muncit pentru oraş, pentru a avea mai multe locuri de muncă, să redevină oraşul care a fost înainte de Revoluţie, şi nu este o ruşine să spunem acest lucru”, a spus Stănescu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.