Craiova: 20 de agenți economici au confirmat prezența la Bursa Generală a...

Craiova: 20 de agenți economici au confirmat prezența la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

1,343
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 120 de agenți economici din județi au fost contactați de reprezentanții Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dolj în vederea organizării Bursei Generale a Locurilor de Muncă, eveniment care se va desfăşura, pe 14 aprilie 2016, la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova începând cu ora 09.00. Până acum, însă, doar 20 dintre ei au confirmat prezența la eveniment. Momentan, aceștia au comunicat 409 locuri de muncă, job-uri care vor fi oferite în cadrul Bursei.

 

Agentii economici care vor participa la această acţiune vor avea prilejul să-si recruteze personalul direct,  fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

 

Până la aceasta dată au fost comunicate 409 locuri de muncă ce vor fi oferite în cadrul Bursei, astfel:

 • 9 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare :
 • 400 locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare.

Cele 9 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite în următoarele meserii:

– inginer mecanic – 4 locuri

– specialist calitate – 2 locuri

– analist – 1 loc

– asistent manager – 1 loc

– inspector – 1 loc.

 

Cele 400 locuri de muncă pentru persoanele fără studii superioare sunt oferite  în meserii din diverse domenii de activitate : construcţii (dulgher, instalator, electrician,fierar-betonist, izolator, faianţar, macaragiu,sudor, frezor), panificaţie (ambalator manual, manipulant, operator produse făinoase), confecţii, vânzări,  protecţie şi pază.

 

Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei, până pe data de 13.04.2016, ora 12.00 la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada , nr. 13A sau le pot transmite atât pe adresa de email a instituţiei: ajofm@dj.anofm.ro , cât si pe fax (0351/401.557).

 

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o acţiune organizată sub egida “European Employers’ Days”, având în vedere că în perioada 4-15 aprilie Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeană organizează o serie de evenimente adresate în special angajatorilor.

9 COMENTARII

 1. #1
 2. #2
 3. #3
 4. #4
 5. #5

  Guvernarea PSD din ultimii ani si proasta conducere din judetul Dolj si Mun. Craiova ne-au adus in aceasta situatie.Suntem printre primii la somaj in Romania .Noi si cu Moldovenii..Multumim Psd Dolj ,Olguta si Prioteasa ,pentru ca ne-ati adus in halul asta.

 6. #6

  Buna ziua!
  Am oferit în special de împrumut de 2.000 € la 3.000.000 € pentru oricine putea să-l ramburseze cu interes are o rată scăzută de 3% Suntem persoane care oferă împrumuturi între persoane fizice care au nevoie de serioase pentru întreprinderile mici, investițiile personale pentru interesul față de suma solicitată pentru a da splinei. Ne face împrumuturi locale și împrumuturi internaționale la oameni din întreaga lume. Organizația noastră nu este o bancă și nu avem nécessitons multe documente. împrumut corect și cinstit și de încredere. Contactati-ne azi și să ne anunțați suma de bani pe care doriți să împrumute. Suntem gata pentru a satisface:
  alfred_krupp@mail.ru

 7. #7

  Cind e bursa loc. De munca si unde se tine

 8. #8
  Maniac
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  4054

  Circ electoral?

 9. #9
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   Craiova Brazda
  Mesaje
  3385

  Alfred Krupp comisioane inainte

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.