Craiova: Activităţi de Ziua Mondială a Teatrului

Craiova: Activităţi de Ziua Mondială a Teatrului

566
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Teatrului, în data de 27.03.2013, reprezentanţii Centrului Regional Craiova din cadrul Agenţiei Naţionale împotriva Traficului de Persoane, împreună cu reprezentanţi ai IPJ Dolj, Secţia 3 Poliţie, Secţia 5 Poliţie, IJJ Dolj, Grupării de Jandarmi Mobilă “Fraţii Buzeşti” Craiova, ISJ Dolj, precum şi cu voluntari ai asociaţiei “Tinerii luptă împotriva viciilor mileniului III” vor desfăşura 2 activităţi preventive la Colegiul Ştefan Odobleja Craiova şi la Grupul Şcolar Industrial Energetic Craiova.

Activităţile preventive se bucură de susţinerea Agenţiei Nationale împotriva Traficului de Persoane, care va fi implicată în derularea acestor activităţi, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional, prin aducerea în atenţia tinerilor a fenomenului traficului de persoane într-o manieră artistică.

Astfel, vor fi prezentate 2 scenete de teatru având ca tema traficul de persoane, realizate cu ajutorul cadrelor didactice şi consilierilor şcolari, şi prezentate de elevii de la unităţile şcolare craiovene menţionate, urmărindu-se, în acest fel, informarea și sensibilizarea tinerilor cu privire la acest fenomen.

Informaţii de background:

Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane este Coordonator Naţional al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane având rolul de a desfăşura activităţi de prevenire şi monitorizare a acestui fenomen infracţional.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.