Craiova: Business Networking Event, la Muzeul Olteniei

Craiova: Business Networking Event, la Muzeul Olteniei

814
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Timp de trei ore, circa 20 de persoane interesate de conceptul ”speed dating” se vor întâlni, astăzi, la Muzeul Olteniei din Craiova, la evenimentul ”Business Networking Event”. Întâlnirea va începe la ora 17:30 și va dura până la 20:30. Cei care doresc să să înscrie o pot face pe site-ul www.jcicraiova.ro sau pe facebook www.facebook.com/jcicraiova. 20 de persoane vor fi selectate. 

 

Networking-ul în B.N.E. (Business Networking Event) se bazează pe conceptul de ”speed dating”, adică fiecare participant are la dispoziție cateva minute pentru a se prezenta pe sine și afacerea proprie in fata celorlalti participanti. ”Cei care s-au înscris la editiile anterioare s-au declarat multumiti de oportunitatea oferita de JCI pentru a-si largi contactele de business in mediul local, admitand faptul ca, in Craiova, sunt putine oportunitati unde poti cunoaste si interactiona cu oamenii de afaceri”, spune Cătălin Zamfir, președinte Junior Chamber International (JCI) Craiova, organizatorul evenimentului.

 

Fiecare persoană dintre cele selectate va primi Broșura participantului, cu toate datele de contact ale celor prezenți.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.