Craiova: CAO a început debranșarea de la apă, asociațiile au început să...

Craiova: CAO a început debranșarea de la apă, asociațiile au început să plătească

995
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Reprezentanții Companiei de Apă Oltenia au purces, de ieri, la debranșarea blocurilor cu datorii foarte mari la Asociațiile de proprietari din Craiova. 16 asociații sunt pe lista ”neagră” a Companiei, însă aici ar putea fi adăugate și altele dacă nu vor da semne de bunăvoință că vor să-și achite debitele. 

Cum au auzit că de data aceasta Compania de Apă chiar a trecut la debranșări și nu se mai roagă de rău-platnici să plătească apa consumată, unele asociații de proprietari au început să achite din debitele restante. Ce-i drept, nu toată suma, însă bunăvoința și înțelegerea cu CAO au rezolvat, cel puțin deocamdată, problema debranșării.

Spre exemplu, blocul S3 din Asociația nr. 48 Craiovița Nouă au scăpat de debranșare, după ce administratorul a achitat o parte din restață. O soluție a găsit și Asociația 2 Romul, care a propus să plătească în tranșe datoria, în mare parte acumulată după o delapidare.

Reprezentanții CAO anunță că debranșările vor continua!

 



5 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1565

    Mda in ultimul ceas

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     27-02-2014
    Mesaje
    12

    Coloanele de apa pe scara si apometrele la usa asa ar fi cel mai bine!!! mie imi convine ca sunt la zi cu intretinerea si din cauza unor dobitoci( au cu ce achita dar nu vor) din bloc care au datorii de peste 7000 ron fiecare sa raman fara apa??

  3. #3
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1352

    Ai mei vecini au cate 40 de milioane la intretinere dar de … ne cumparam tv lcd si masini … si nu sunt in stare sa achite milionu pe luna … pacat ca nu exista o modalitate de debransare doar a celor care nu platesc …

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-11-2011
    Mesaje
    12
    Citat Mesaj initiat de cyborg
    Ai mei vecini au cate 40 de milioane la intretinere dar de … ne cumparam tv lcd si masini … si nu sunt in stare sa achite milionu pe luna … pacat ca nu exista o modalitate de debransare doar a celor care nu platesc …

    romanul e sarac dar fudul

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     06-07-2007
    Mesaje
    135

    Cu hotii astia nu e nici o surpriza ca lumea nu mai plateste. La mine pe scara toti au dat bani sa-si monteze apometre individuale si apometru ala de scara montat din „buna-vointa” de ei inregistreaza lunar dublu/triplu consumului nostru. Desigur pierderile se adauga la fiecare apartament in parte…pe ei ii doare in basca.

    Concluzia:
    1) apometrele de apartament sunt o mare teapa pentru consumator…si pe deasupra suntem nevoiti sa platim verificarea metrologica periodica la ele.
    2) exista o mare probabilitate ca pierderile astea imense sa fie inregistrate cu buna stiinta. Apometrele de scara ar trebui verificate de o terta parte nu de ei…mai ales ca au toate motivele posibile sa-si doreasca sa fie dereglate in favoarea lor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.