Craiova: Concert de muzică folk cu Marius Matache, la CCTD

Craiova: Concert de muzică folk cu Marius Matache, la CCTD

2.444
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Casa de Cultură “Traian Demetrescu” din Craiova vă invită în ziua de vineri, 13 martie 2015, ora 18:00 în Salonul Medieval al instituţiei, la spectacolul de muzică folk „Primăvara hoinară”, susţinut de folkistul Marius Matache.

Spectacolul face parte din turneul intitulat „Hoinar prin Piaţa Matache” şi vizează unsprezece oraşe din România. Marius Matache este membru al trupei Marius Matache & Folk Band Imperfect, trupă ce include, în funcţie de proiecte, diferiţi muzicieni (nai, pian, vioară, bas, percuţii etc.).

Scopul manifestării este apropierea publicului larg, indiferent de categoria socială sau profesională, de stilul de muzică folk, precum şi oferirea acestora a unor alternative muzicale, ţinând cont de rolul social pe care îl joacă muzica, indiferent de genul, perioada sau publicul de care aparţine.

Intrarea este liberă.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  2551

  super tare mergem

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.