Craiova: Fii gazda unui voluntar internațional

Craiova: Fii gazda unui voluntar internațional

13.348
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Orice persoană care dorește să își facă noi prieteni din diferite colțuri ale lumii poate să gazduiască timp de 3 săptămâni un voluntar internațional, venit cu unul dintre proiectele AIESEC. Programul se numește Global Host și este o idee cu totul provocatoare pentru craioveni. 

Acest program marca AIESEC, oferă posibilitatea de a găzdui un voluntar internațional și oportunitatea de a putea cunoaște noi mentalități, povești de viață și obiceiuri culturale diferite. Global Host aduce o parte din diversitatea lumii în familiile craiovene, acestea putându-se bucura de prezența unui tânăr voluntar, plin de entuziasm, interesat de problemele globale și soluționarea lor și de depășirea barierelor culturale„, afirmă Cristina Gutue, vicepreședinte proiecte sociale locale.

Înscrierile pentru program se fac pe site-ul oficial al organizației, www.aiesec.ro, până pe data de 20 iunie, iar un lucru important este ca cei  interesați să aibă un nivel de engleză începător sau conversațional, astfel încât experiența persoanelor implicate să fie una calitativă.

AIESEC este o organizație globală, non-politică și non-profit condusă de studenți și recent absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Membrii AIESEC sunt interesați de problematici globale, leadership și management. AIESEC nu discriminează pe bază de rasă, culoarea pielii, sex, orientare sexuală, convingeri, religie, origine etnică sau socială.



1 COMENTARIU

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2787

    Am dat la formularul pentru voluntariat internațional, de curiozitate, și ți se cere parola de email .
    Așa scrie: email…, parola…!!! E clar că e la mișto și cu nepotisme.

    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/IMPORTANȚA VOTULUI

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.