Craiova: Hoţ de autoturisme, urmărit internaţional de opt ani, prins de poliţie

Craiova: Hoţ de autoturisme, urmărit internaţional de opt ani, prins de poliţie

1.009
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

RAUL-MARIAN VEITIŞ, în vârstă de 35 ani, din comuna Măceşu de Jos, era pus în urmărire la nivel naţional din 2005 şi în Urmărire Internaţională din 2006. Bărbatul era căutat de poliţie, fiind condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare pentru furt de autoturisme.

Raul Marian Vetiş a fost prins azi-noapte, după o verificare de rutină efectuată de o patrulă de siguranţă publică de la Secţia 5 Poliţie Craiova. „Procedându-se la verificarea acestuia, poliţiştii craioveni au stabilit faptul că acesta posedă mandat de executare a pedepsei închisorii fiind condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare pentru furt de autoturisme. Cel în cauză era pus în urmărire la nivel naţional din 2005 şi în Urmărire Internaţională din 2006, cel în cauză fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadru IPJ Dolj„, a precizat Alin Apostol, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.



2 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1939

    bravo ma.din greseala nu?a trait pe luna atatia ani?

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-01-2012
    Mesaje
    0

    Inca 1 an si i se prescria

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.