Craiova ia teren în două tranşe de la MApN

Craiova ia teren în două tranşe de la MApN

599
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

 

Municipiul Craiova a figurat ieri cu două proiecte de hotărâre de Guvern pe agenda Executivului, ambele având ca obiect transferul unor terenuri ale MApN către consiliul local municipal. Astfel, potrivit unui comunicat al Guvernului, cabinetul a aprobat o Hotărâre privind “transmiterea unor părţi de imobile, constituite din terenuri, din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al municipiului Craiova şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Craiova, judeţul Dolj şi pentru actualizarea anexei nr. 4 la Hotărârea Guvernului nr. 1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului”, cu menţiunea că terenurile cu pricina vor fi folosite de municipalitatea craioveană “în vederea realizării obiectivului de investiții „Modernizare strada Potelu””.

O altă hotărâre “privind transmiterea unui imobil din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al municipiului Craiova şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Craiova şi pentru actualizarea anexei nr.4 la Hotărârea Guvernului nr.1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului” se referă, cel mai probabil, la terenul de pe strada Caracal pe care primăria Craiova l-a solicitat pentru construirea de locuinţe.

 

Sursa: http://www.oltenasul.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2128

    pacat ca statul si armata cedeaza asa usor terenuri.sa vedem ce va fi mai departe.daca vor avea rezultat aceste cedari.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.