Craiova: Joi se oprește apa

Craiova: Joi se oprește apa

309
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 La solicitarea SC MITLIV EXIM SRL, antreprenorul general al lucrărilor la pasajul denivelat subteran, se va  întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Municipiul Craiova în ziua de joi 28 martie 2013între orele 09:00 – 17:00 pentru cuplarea unor conducte noi în zona acestui şantier.

 Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în zona centrală a municipiului, cuprinsă în perimetrul delimitat de Calea Bucureşti, Strada Unirii, Bulevardul Gheorghe Chiţu, Strada Anul 1848, Strada Înfrăţirii, Calea Bucureşti.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

 Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

 Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

3 COMENTARII

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   21-10-2008
  Mesaje
  13

  se evita consumul pana la limpezirea apei …. pai si cine plateste apa pana se limpezeste ?!

 2. #2
  Senior Member
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  815

  Cum a spus popateodor … si apa tulbure consumata aiurea ca sa vina cea proaspata cine o plateste …

 3. #3
  Oldtimer
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  1037

  doar apa potabila?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.