Craiova: Marţi 02 aprilie 2013 se oprește apa

Craiova: Marţi 02 aprilie 2013 se oprește apa

701
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

 La solicitarea SC MITLIV EXIM SRL, antreprenorul general al lucrărilor la pasajul denivelat subteran, se va  întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Municipiul Craiova în zona centrală a municipiului, cuprinsă în perimetrul delimitat de Calea Bucureşti, Strada Unirii, Bulevardul Gheorghe Chiţu, Strada Anul 1848, Strada Înfrăţirii, Calea Bucureşti în ziua de marţi 02 aprilie 2013, între orele 09:00 – 17:00,  în loc de joi 28 martie 2013.

 Întreruperea alimentării cu apă potabilă este efectuată în scopul cuplării unor conducte noi de apă potabilă în zona şantierului de la pasajul denivelat subteran.

 Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

 Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

  Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.