Craiova: Măsuri de ordine sporite pe Extensiv, la meciul Craiova-Steaua

Craiova: Măsuri de ordine sporite pe Extensiv, la meciul Craiova-Steaua

1.539
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Partida dintre CSU Craiova şi FCSB, din etapa a 19-a a Ligii I, se va disputa pe Stadionul Extensiv din Craiova, duminică, 1 martie, de la ora 15:30. Cu 6.000 de locuri disponibile în tribune, meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad de risc ridicat, motiv pentru care peste 200 de jandarmi, dar și polițiști și angajați pe pază și protecție, vor asigura măsurile de ordine publică în zona stadionului, pe traseele spectatorilor şi în interiorul stadionului, cu misiunea de a preveni săvârşirea de fapte antisociale.

extensiv jandarmi 1

Accesul spectatorilor în stadion pe la cele 5 porţi de acces se va efectua începând cu ora 13.30 numai pe baza documentelor de acces. Fiind un meci catalogat cu un grad ridicat de risc, copiii sub 14 ani vor avea acces in stadion doar însoţiţi. Nu va fi permis accesul cu obiecte care pot fi aruncate în direcţia terenului de joc sau a altor persoane. Aceste obiecte vor fi reţinute la punctele special amenajate şi returnate la terminarea partidei. Accesul cu autovehicule în parcarea stadionului va fi permis doar celor care au documente de acces în acest sens(40 de locuri).

Foto: Remus Badea (arhivă – exercițiul al Grupării Mobile de jandarmi Craiova, stadion Extensiv)

 

2 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   29-01-2009
  Mesaje
  292

  Nebunie in cartier…

 2. #2
  Junior
  Data de inscriere
   23-02-2015
  Locatie
   Londra
  Mesaje
  62
  Citat Mesaj initiat de craioveni
  Nebunie in cartier…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.