Craiova Maxima s-a reunit pentru un meci de fotbal cu echipa locală...

Craiova Maxima s-a reunit pentru un meci de fotbal cu echipa locală din Unirea

333
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj, a participat ieri la un meci de fotbal dintre o echipă formată din componenți ai Craiovei Maxima și echipa locală, din comuna Unirea.

Invitația a fost lansată de Marin Bădoi, primarului comunei, care candidează din partea PSD pentru un nou mandat. „M-am bucurat să văd multă lume strânsă în jurul acestui meci. Mulți fotbaliști ai Craiovei Maxima în frunte cu Ilie Balaci, Beldeanu, Donose, Tilihoi, Negilă, Ungureanu, deci toată pleiada de jucători ai echipei noastre de glorie au fost prezenți astăzi, aici. În acest moment, gândurile ne-au zburat către ceea ce ar trebui să însemne Universitatea Craiova în viitor pentru că trebuie să renască din propria cenușă ca pasărea Phoenix”, a afirmat Prioteasa.

Acesta a afirmat în repetate rânduri că va susține Universitatea Craiova, indiferent de cine se află la conducerea clubului de fotbal și este de părere că decizia Adunării Generale a FRF este „abuzivă și nedreaptă”.

Meciul s-a disputat pe stadionul din Unirea și s-a terminat cu scorul de 3-2 pentru gloriile Craiovei Maxima. Pentru echipa Craiova Maxima au mai evoluat Silvian Cristescu, marcatorul a două goluri, Gigi Ciurea sau Emil Săndoi.

Diana Zamfir

 Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.