Craiova: Municipalitatea, contra zăpezii

Craiova: Municipalitatea, contra zăpezii

1.168
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Comandamentul de deszăpezire al municipiului Craiova şi-a continuat activitatea, la nivelul întregului oraş, în intervalul 27 – 28 ianuarie. Astfel, în intervalul menţionat, au intervenit 24 de utilaje, în intervalul 07:00 – 19:00 (27 ianuarie) şi 8 de utilaje, în intervalul 19:00, (27 – 28 ianuarie).
Potrivit reprezentanţilor Primăriei Craiova, în perioada menţionată s-au utilizat 65,5 de tone de material antiderapant amestec şi 0,75 tone de clorură de calciu.
În această activitate de deszăpezire au fost angrenate 184 de persoane din cadrul S.C. Salubritate Craiova S.R.L., R.A.A.D.P.F.L. Craiova şi S.C. Termo Craiova S.R.L.
În intervalul menţionat zeci de lucrători din cadrul celor trei instituţii şi cele 18 utilaje au acţionat pentru curăţarea trotuarelor din zona şcolilor, spitalelor, pieţelor, zona centrală, precum şi în perimetrul trecerilor de pietoni şi staţiilor de autobuz şi tramvai.
În cursul serii zile de 27.01. a.c., s-a acţionat punctual în câteva zone pentru îndepăratarea gheţii formate pe carosabil şi a fost încărcată şi transpoertată zăpada strânsă din zona centrală, fiind efectuate 6 curse către cele două puncte de descărcare autorizate, în vecinătatea rampei ecologice de la Mofleni.
Executivul Primăriei municipiului Craiova revine cu rugămintea, către toţi cetăţenii, să parcheze regulamentar autoturismele, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină pe toate străzile din municipiu. În caz contrar, autoturismele vor fi ridicate şi se vor aplica sancţiuni.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1424

    Strazi destul de mari sunt praf…rupi masina in gheata…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.