Craiova: O femeie cu probleme psihice a lăsat un bloc întreg fără...

Craiova: O femeie cu probleme psihice a lăsat un bloc întreg fără căldură spărgând ţevile cu ciocanul

338
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Locatarii blocului 19 (sc. 5) din cartierul Craioviţa Nouă nu au apucat să se bucure de căldura din calorifere, deşi Termoficarea furnizează agentul termic încă de miercurea trecută. De vină este proprietara unuia dintre apartamente, cunoscută ca având probleme psihice.

Din spusele vecinilor, Constanţa Podeanu, pensionară, care locuieşte într-unul din apartamentele de la etajul patru, a pus mâna pe ciocan şi a distrus ţevile de căldură, lâsându-şi toţi vecinii în frig. Cum nimeni nu se poate înţelege cu femeia, nimeni nu poate intra în locuinţă pentru a repara instalaţia. Anunţaţi de problema cu care se confruntă, reprezentanţii Asociaţiei de proprietari nr. 3, de care aparţine blocul, nu s-au arătat impresionaţi de situaţie şi au ridicat din umeri, spre disperarea locatarilor.

Constanţa Podeanu, cunoscută pentru scandalurile pe care le iscă frecvent, a fost internată de mai multe ori în centre de specialitate, însă nu pentru multă vreme. Femeia locuieşte singură şi deşi are doi copii, vecinii spun că aceştia nu mai vor să ştie de ea.

Dintre cele 19 familii care locuiesc în imobil 16 şi-au dat semnătura pentru ca o firmă specializată să repare instalaţia de agent termic, însă fără acordul scris al tuturor proprietarilor firma a refuzat să facă ceva, cu atât mai mult cu cât accesul în apartament este imposibil fără o hotărâre judecătorească.

Nici rugăminţile adresate copiilor femeii pentru a intra în apartament pentru a repara ţevile nu au avut vreun rezultat. Vecinii spun că aceştia le-au spus că nu vor să ştie de ea, însă nora Constanţei Podeanu, care, potrivit acestora, lucrează la Primăria Craiova, i-ar fi ameninţat că nu vor avea sorţi de izbândă în această situaţie fiindcă femeia are drepturi şi îi va acţiona în instanţă dacă o vor lăsa la rândul lor fără căldură.

Locatarii blocului 19 au sesizat problema la telefonul cetăţeanului pus la dispoziţie de municipalitate, iar acum aşteaptă o soluţie.

5 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   18-09-2008
  Locatie
   Orasul Leilor,Craiova
  Mesaje
  746

  Foarte grav pentru ca nimeni nu are grija de acesti oameni,se putea intampla pe strada la fel

 2. #2
  Addicted!
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  1541

  Adevarat.. sunt multi nebuni care se pot trata dar nimeni nu-si da interesul.

 3. #3
  Addicted!
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  1657

  bucurativa ca nu ia venit pe tevile de gaz.pacat ca acesti bolnavi nu sunt ajutati

 4. #4
  Member
  Data de inscriere
   01-02-2013
  Mesaje
  178
  Citat Mesaj initiat de niculicitavi
  bucurativa ca nu ia venit pe tevile de gaz.pacat ca acesti bolnavi nu sunt ajutati

  Artists use lies to tell the truth. Yes, I created a lie. But because you believed it, you found something true about yourself
 5. #5
  Addicted!
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  1720

  ce bine ca nu am asa vecini…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.