Craiova, pe lista neagră a Comisiei Europene

Craiova, pe lista neagră a Comisiei Europene

1.092
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Municipalitatea craioveană ar putea avea probleme cu obţinerea de fonduri europene din cauza unui proiect derulat la RAT Craiova pe banii Comisiei Europene, pentru care regia a făcut achiziţii dar nu a îndeplinit punctajele pe care şi le asumase.
Directorul Regiei Autonome de Transport Craiova, Alin Goga, a dezvăluit în timpul unei conferinţe de presă faptul că proiectul „Modern” accesat de RAT Craiova de la Comisia Europeană ar putea fi cauza pentru care oraşul Craiova să nu mai poată accesa fonduri europene. „Proiectul a cărui valoare este de două milioane de euro ar fi fost salvarea RAT Craiova era blocat deşi se făcuseră cheltuieli. Acum două săptămâni a venit la noi Luigi Sardi, responsabilul Comisiei Europene care supraveghează acest proiect <>. Ne-a spus că există posibilitatea ca municipiul Craiova să fie pe lista neagră din cauză că s-a minţit şi s-au furat banii Comisiei Europene”, a declarat Alin Goga.

sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […] soluţii”. Ăsta conduce RAT Craiova. Ăsta.Normal că nu există bani pentru nimic, când ei sunt furaţi. Aşa stau lucrurile la Craiova.#romaniisuntdesteptiSursa: Craiova ForumArticole similare:Iarna in […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.