Craiova: Preselecție pentru trupa de teatru studențesc ”Face Act”

Craiova: Preselecție pentru trupa de teatru studențesc ”Face Act”

884
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Casa de Cultură a Studenților Craiova organizează preselecție pentru trupa de teatru studențesc Face Act. Tinerii care doresc să descopere secretele din spatele scenei sunt invitați marți, 31 martie, de la ora 18:00, în Sala Mare a Casei de Cultură a Studenților Craiova. Preselecția se adresează tuturor studenților dar și elevilor de liceu din anii terminali.

Romeo si Julieta

 

Trupa de teatru Face Act a luat naștere în urmă cu doi ani și până în prezent a realizat peste 15 evenimente culturale și spectacole de teatru iar acestea au un număr din ce în ce mai mare de spectatori.

 

Să faci parte dintr-o trupă de teatru studențesc nu înseamnă doar să îți petreci timpul liber alături de prieteni. Înseamnă mai mult decât atât! Înseamnă dezvoltare personală, să îți cunoști și să îți depășești limitele.

 

”În acești doi ani am demonstrat că tinerii sunt capabili să realizeze lucruri frumoase. Din acest motiv dorim să continuăm această poveste frumoasă, numita Face Act, în care tinerii sunt personaje principale. Așteptăm cât mai multe persoane la preselecție și le promitem că împreună vom descoperii legătura dintre teatru și viață.” A declarat actrița Mirela Găman, referent cultural CCS Craiova, coordonator Face Act.

”Ca de fiecare dată Casa de Cultură a Studenților Craiova reprezintă un loc în care tinerii au posibilitatea să se implice în proiecte cutural-educative. De această dată îi așteptăm la teatru. Trupa de teatru Face Act este una dintre dovezile că împreună cu studenții reușim să realizăm lucruri frunoase.” A declarat Ionuț Dumitrache, directorul CCS Craiova.



4 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3719

    succes doritorului

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     26-04-2009
    Mesaje
    63

    in ce consta preselectia ?

    Intins pe spate vad mai bine lumea b-)
  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     19-01-2009
    Mesaje
    6

    Cine vine la preselectie nu trebuie sa pregateasca nimic. Trebuie doar sa isi doreasca sa faca parte dintr-o trupa de teatru de amatori. La preselectie se vor face cateva exercitii distractive prin care se evidentiaza calitatile fiecaruia!!!

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     26-04-2009
    Mesaje
    64

    multumesc , o zi buna

    Intins pe spate vad mai bine lumea b-)

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.