Craiova: Primăria îşi caută şef pentru programele de dezvoltare

Craiova: Primăria îşi caută şef pentru programele de dezvoltare

657
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Municipalitatea craioveană scoate la concurs postul de şef al Serviciului de Proiecte şi Programe de Dezvoltare. Prima probă e programată pentru data de 12 martie.

“Primăria Municipiului Craiova organizează concurs de recrutare la sediul central din str. A.I. Cuza nr. 7, în data de 12.03.2012 orele 10.00 – proba scrisă şi în data de 14.03.2012 – proba de interviu pentru ocuparea următoarei funcţii publice vacantă de conducere:  şef serviciu – Serviciul Proiecte şi programe de dezvoltare, Direcţia Elaborare şi Implementare Proiecte”, precizează anunţul postat pe site-ul primăriei Craiova.

Printre condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească potenţialii candidaţi se află: ”studiile universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, vechime în specialitate 2 ani”.

Postul de şef de serviciu a fost ocupat anterior de actuala directoare a Direcţiei de Elaborare şi Implementare Proiecte, Dorina Preduş, după avansarea în funcţie a acesteia serviciul fiind condus, cu delegaţie de Mihăiţă Fetoiu.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.