(Foto) Craiova: Primarii au primit cheile microbuzelor școlare de la Dragnea

(Foto) Craiova: Primarii au primit cheile microbuzelor școlare de la Dragnea

931
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vicepremierul Liviu Dragnea le-a înmânat personal primarilor din 12 localități doljene – Brădeşti, Cerăt, Calopăr, Negoi, Ciupercenii Noi, Terpeziţa, Sopot, Carpen, Mârşani, Desa, Vela şi Ostroveni – cheile de la cele 12 microbuze pentru transportul elevilor. Predarea a avut loc în Piața ”Mihai Viteazul” din Craiova. 

Câțiva craioveni curioși au venit să vadă îndeaproape ce se petrece, iar unii dintre ei i-au adresat și câteva cuvinte vicepremierului. ”Domnul Dragnea, mințiți poporul cu cinci mașini, domnule Dragnea. De râsul lumii sunteți”, l-a apostrofat un cetățean. microbuze 4

La rândul lor, unii dintre primari au făcut observații asupra culorii microbuzelor, galben, care nu ar fi ”potrivită”. ”E bine, domnule primar?”, l-a întrebat Dragnea pe primarul din Calopăr, după înmânarea cheii. ”Culoare e greșită, ar trebui să fie alta, nu galben”, a răspuns cu subînțeles primarul Marin Catalina.

Cele 12 microbuze repartizate astăzi se adaugă altor două alocate de Guvern în urmă cu două luni, urmând ca alte 15 să vină în cadrul tranșei a II-a. ”Sunt foarte mulți copii care au nevoie de transport, este un mijloc de transport dorit de toți elevii, mai ales acum când vine iarna. Este important mai ales pentru copiii care sunt în localități îndepărtate. Am discutat cu fiecare primar în parte și le-am recomandat șoferilor să circule cu maximă atenție, pentru că este vorba de transportul copiilor, a spus Dragnea.

Potrivit vicepremierului, microbuzele școlare au fost alocate în funcție de solicitări, fără conotații politice: ”Criteriul a fost foarte simplu: toți (primarii n.r.) care au cerut, au primit. Nu s-a ținut cont de culoarea politică, de niciun alt fel de criteriu”.

Primăriile pot angaja șoferi

Acesta a mai afirmat că au fost adoptate acte normative pentru a se reglementa posibilitatea primăriilor de a angaja șoferi în afara organigramei aprobate deja, iar în ceea ce privește finanțarea pentru combustibil, au fost alocate sume importante pentru funcționarea primăriilor.



4 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     03-08-2006
    Locatie
     CV9
    Mesaje
    148

    Sa aiba oamenii cu se sa se duca la vot

  2. #2
    Gamer
    Data de inscriere
     19-06-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    246

    Sunt si eu curios in ce comune s`au repartizat cele 12 microbuze ! Multumesc !

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1875

    Ce conteaza culoarea bine ca sunt

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-02-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2
    Citat Mesaj initiat de General Lee
    Sunt si eu curios in ce comune s`au repartizat cele 12 microbuze ! Multumesc !

    Daca erai atent si citeai, scria mare sus localitatile!! Sau ai orbu gainilor?!

    Brădeşti
    Cerăt
    Calopăr
    Negoi
    Ciupercenii Noi
    Terpeziţa
    Sopot
    Carpen
    Mârşani
    Desa
    Vela
    Ostroveni

    If you are human with me.. I am human with you!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.