Craiova: Rocada mică, rocada mare, la Pieţe şi Termoficare

Craiova: Rocada mică, rocada mare, la Pieţe şi Termoficare

838
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Consilierii locali au luat azi act de încetarea contractelor de administrare ale directorilor de la Pieţe şi Târguri şi Regia de Termoficare, respectiv Cătălin Resceanu şi Nicolae Degeratu. Dacă acesta din urmă şi-a dat, oficial, demisia, în privinţa penelistul Cătălin Resceanu au existat mai multe discuţii despre abordarea pe care municipalitatea a avut-o pentru a-l schimba din funcţie. Pe principiul „împuşcăm pe cineva, apoi îi citim sentinţa”, după cum a apreciat revocarea şefului de la Pieţe alesul local Dan Cherciu (PDL).

Acesta a motivat că procedura prin care Resceanu a fost înlăturat de la conducerea Societăţii de Pieţe şi Târguri Craiova a fost una arbitrară: „Se invocă faptul că nu şi-a publicat (Cătălin Resceanu n.r.) raportul de activitate în 15 zile. De ce constatăm abia acum această întârziere?”, şi-a întrebat Cherciu colegii din Consiliu. Locul celor doi a fost luat de consilierul judeţean PSD Mihai Neaţu, la Termoficare, şi tânărul său coleg de partid, Claudiu Neagoe (foto pe motocicletă), la Pieţe.

Cu un oarece răspuns a venit viceprimarul Craiovei, Cristina Calangiu, totodată colegă de partid cu Resceanu. „Vreau să fac o declaraţie politică pentru a-mi justifica votul. Acest post revenea de drept PNL-ului. Nu ne cramponăm de un post, dar este un moment tensionat în USL. Mă abţin de la acest vot„, a subliniat Calangiu.

Pe de altă parte, Dan Cherciu a subliniat că schimbarea lui Nicolae Degeratu (foto stânga, alături de noul director, Mihai Neaţu – dreapta)

de la Regia de Termoficare nu va duce la nimic bun, mai ales că noua conducere este una politică. Acesta a opinat că numirea lui Mihai Neaţu (consilier judeţean PSD) „nu va reuşi să rezolve problema de la Termo”. „E un bun prilej ca executivul să-şi pună întrebarea ce se va întâmpla cu preţul gigacaloriei. Eu zic că a fost un vot politic, şi nu faceţi altceva decât să acoperiţi adevărul. Este praf în ochi, pentru că pierderile şi diferenţele de preţ sunt suportate tot din bugetul local, adică tot din buzunarul craiovenilor. Era ceva dacă cel puţin persoana numită (Mihai Neaţu n.r.) provenea din interior (de la Regia de Termoficare n.r.) Am îndoieli că va reuşi să rezolve problema de la Termo„, a afirmat Cherciu.

Olguţa Vasilescu a răspuns la declaraţiile acestuia, subliniind că nu va fi nicio problemă cu căldura craiovenilor şi că „nu se va plăti niciun leu în plus din buget” pentru menţinerea unui preţ scăzut la gigacalorie.

7 COMENTARII

 1. #1
  Senior Member
  Data de inscriere
   17-08-2010
  Mesaje
  853

  Niste jeguri,toti…shimbati banul de la unu la altu….uitati va la jegul ala de pe motor….varu lui olga….

 2. #2
  Oldtimer
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  1098

  Da tot o cearta pe ciolan…

 3. #3
  Member
  Data de inscriere
   22-03-2009
  Locatie
   On the runway
  Mesaje
  157

  clanuri de infractori ,astfel de aberatii se intampla cand nimeni nu da 2 bani pe legi si aplicarea lor ,inclusiv cetateanul de rand care are o toleranta extrem de mare la astfel de abuzuri …

 4. #4
  Addicted!
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  1930

  il ia de la rau si il pune la mai bine

 5. #5
  Member
  Data de inscriere
   30-09-2011
  Mesaje
  190

  Fotografia in care sunt prezentati fostul si noul director este mai mult decit relevanta:fostul-rotofei,imbiubat(ca doar e fostul si a avut de unde)iar actualul slabut,amarastean,aproape in pozitia Ginditorului de la Hamangia.Ar fi de vazut o fotografie a noului director cind va parasi functia care tocmai i-a fost incredintata.Probabil se va apropia(ca gabarit)de actualul „fost”

 6. #6
  Senior Member
  Data de inscriere
   16-11-2012
  Locatie
   Somewhere on Earth
  Mesaje
  768

  Hotii si banditii schimba garda. Cei de la dreapta trec in stanga si viceversa.

  "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow
 7. #7
  Senior Member
  Data de inscriere
   06-09-2006
  Mesaje
  641

  Ii acuza, dar ii scuza !?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.