Craiova S-A Calificat În Semifinalele Diviziei A1 La Volei

Craiova S-A Calificat În Semifinalele Diviziei A1 La Volei

425
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 5,00)

Echipa masculină de volei SCM U Craiova s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei după ce a învins în urmă cu câteva momente la Piatra neamț formația locală Volei Club Municipal cu scorul de 3-0(25-15,27-25, 27-25) în meciul doi din prima fază a playoffului. Cu scorul de 2-0 la general, elevii lui Dănuț Pascu merg mai departe și vor bate pentru în loc în finală cu învingătoarea dintre Remat Zalău și Dinamo București.

Cu calificarea în semifinale SCM U Craiova are un loc asigurat în viitoarea ediție a Cupei Challenge. O performanță istorică pentru voleiul craiovean care se întoarce în Cupele Europene.

Danut Pascu a declarat: “A fost un meci greu si felicit baietii pentru victorie si pentru daruirea de care au dat dovada. Au promis ca se califica in doua meciuri si s-au tinut de cuvant. Toata lumea e fericita si sper ca am facut o bucurie celor de acasa.”

 

Sursa: ghidsportiv.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    96

    Dupa foarte multi ani CRAIOVA participa iar in cupele europene!!!
    FELICITARI !!!!
    BRAVO BAIETI !!!!

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2377

    Merita un URA,URA!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.