Craiova se duelează cu Clujul duminică, în Liga Naţională de Baschet

Craiova se duelează cu Clujul duminică, în Liga Naţională de Baschet

734
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Echipa de baschet a Craiovei întâlneşte duminică, de la ora 20:00, pe U Mobitelco Cluj Napoca, în Polivalenta din Bănie. Partida se anunţă a fi una dificilă, având în vedere că trupa de sub Feleac joacă cu aceeaşi determinare ca şi alb-albaştrii. În consecinţă, fanii din Bănie sunt aşteptaţi în număr cât mai mare pentru a susţine echipa.

Antrenorul Andelko Mandic a declarat că adversarul va veni hotărât de luptă, iar jocul va fi unul la fel de greu precum cel susţinut împotriva muntenegrenilor de la KK Tivat în Liga Balcanică. „Meciul cu Clujul este unul de asemenea greu, Clujul este o echipă serioasă și va veni să lupte la Craiova„, a declarat acesta.

Pentru ca băieţii să joace cu un plus de ambiţie, craiovenii sunt aşteptaţi în tribunele Sălii Polivalente pentru a-i susţine. Managerul echipei de baschet a SCM U Craiova, Marius Toma, apreciează prezenţa spectatorilor ca fiind extraordinară, fanii baschetului contribuind de fiecare dată la victoriile baschetbaliştilor.

Mulțumim publicului de care echipa are nevoie în continuare. Echipa joacă pentru craioveni și numai pentru ei. Au fost extraordinari marți la meciul cu KK Tivat și tot așa îi așteptăm duminică la meciul încrâncenat cu U Mobitelco Cluj Napoca„, declară Toma.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    337

    venim!

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1072

    Prezent …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.