Craiova. Şefa licitaţiilor se întoarce la coceni

Craiova. Şefa licitaţiilor se întoarce la coceni

408
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Sabina Dumitru, highlanderul licitaţiilor de sute de milioane de euro din Primăria Craiova, nu mai este şefă la sau peste achiziţiile publice! Este, probabil, singura mutare inteligentă a actualei administraţii publice din Craiova, la capitolele sensibile. Pentru că, dacă, până acum, nimeni din primărie n-a ţinut să scoată la iveală şi să facă demersuri pentru cercetări legale pe marginea manevrelor din achiziţiile primăriei, probabil, din interes, iată că, în ceasul al 12-lea, cineva din Ministerul Dezvoltării are curajul de a semnala încălcări grave ale legislaţiei în vigoare la capitolul licitaţii. Este vorba de procesul pe care Primăria Craiova îl are cu Ministerul Dezvoltării pe tema atribuirii contractului de lucrări la pasajul suprateran din centrul Craiovei, cu ale cărei detalii vom reveni la momentul la care primăria ne va şi răspunde.

Despre modul de lucru al Sabinei Dumitru s-a tot scris, despre strânsa sa legătură de familie cu firmele care câştigau licitaţiile din Craiova – la fel. Merită totuşi amintit un episod, de pe vremea când Sabina Dumitru îl împrumuta pe afaceristul imobiliar Ştefan Cherciu cu 2 miliarde de lei vechi, “pe persoană fizică!” Supărată pe articolele mele, doamna Dumitru a ţinut să-mi transmită că dumneaei a făcut banii din tăiatul cocenilor, de pe moşiile de la Cârcea. Tot respectul pentru munca cinstită, dar, de ce nu a rămas la coceni şi s-a “chinuit” pentru un salariu de funcţionar la primărie?

Marian Bădîrci



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.